Αχαϊα

Στην Ψυχιατρική του Ρίο 52χρονη λόγω σχολίων στο διαδίκτυο – Τι κινητοποίησε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. όταν ενημερώθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για άτομο που εκδήλωσε την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του μέσω ανάρτησής του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

Το σήμα που δόθηκε προερχόταν από ορεινό χωριό της δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της Δίωξης έφτασαν στο σπίτι όπου εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά «ίχνη» και βρήκαν εκεί μια γυναίκα και δύο παιδιά.

Ο σύζυγος της γυναίκας μιλάει στην «ΓΝΩΜΗ»: «Εγώ εκείνη την ώρα απουσίαζα από το σπίτι. Ήταν εκεί η σύζυγός μου με τα δύο μας παιδιά που διάβαζαν. Οι αστυνομικοί έβαλαν τα παιδιά σε άλλο δωμάτιο και ρώτησαν τη γυναίκα μου τί είχε συμβεί».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, όντως είχε γίνει η αναφορά στο προφίλ που διατηρεί το ζεύγος στο facebook όμως, όπως υποστηρίζει, ήταν υπό τύπου σχολιασμού για την άδικη και κακή οικονομική κατάσταση που έχει πλήξει όλες τις οικογένειες. Τελικά η 52χρονη μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας και αργότερα ο πατέρας ενημερώθηκε τί είχε συμβεί από τα δύο του παιδιά.

«Αμέσως πήγα στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου εκεί ήταν έτοιμοι να πάνε τη γυναίκα μου στην ψυχιατρική κλινική», αναφέρει ο σύζυγος της 52χρονης.

Η 52χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΠΝΠ, όπου λίγη ώρα αργότερα έφυγε μαζί με τον σύζυγό της.

Όμως, ο σύζυγος της 52χρονης αναφέρει ότι η οικογένειά του πέρασε μια μεγάλη ταλαιπωρία, απλά και μόνο επειδή σχολίαζαν τα κακώς κείμενα της πολιτικής επικαιρότητας.

Πηγή: tempo24 (Βίντεο: patrastv)

Όλη η επικαιρότητα