«Στην Tελευταία Στροφή» της Ρένας Μαραζιώτη: Παρουσίαση βιβλίου στο Τραγανό!

Γεννημένη στο Τραγανό της Ηλείας από γονείς εκπαιδευτικούς, ακολούθησε στην αρχή το επάγγελμά τους.

Τα υπέρβαρα, παχύσαρκα παιδιά στο σχολείο όπου δίδαξε επί δεκατρία χρόνια αποτέλεσαν το κίνητρο για να σπουδάσει Ψυχολογία και Διαιτολογία.

Η Ρένα Μαραζιώτη έχει ιδρύσει, από το 1999, τα Κέντρα Μεσογειακής Δίαιτας-Διατροφής. Ασχολείται με τη διατροφική διαπαιδαγώγηση παιδιών, εφήβων και ενηλίκων και ήταν παραγωγός/ παρουσιάστρια επί δεκαπέντε χρόνια της τηλεοπτικής εκπομπής «ΕΥ ΖΗΝ». Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια με ανακοινώσεις για τη διατροφή των Ελλήνων και είναι συγγραφέας βιβλίων διατροφής για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Πλούσια, όμορφη, επιτυχημένη, η Έλενα θα μπορούσε να θεωρηθεί μια γυναίκα ευνοημένη από τη μοίρα. Κι όμως, από πολύ τρυφερή ηλικία έχει γνωρίσει το σκληρό της πρόσωπο, χάνοντας σε αυτοκινητικό δυστύχημα και τους δύο γονείς της.

Μεγαλωμένη από τη γιαγιά της με τις αρχές και τις σπουδές των κοριτσιών της τάξης της, φεύγει για μεταπτυχιακά στο Λονδίνο κι εκεί συναντάει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του καθηγητή Μάξιμου Ανδρεάδη, που τη σημαδεύει ανεξίτηλα.

Η μοίρα, όμως, έχει ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί της και η Έλενα βιώνει τον γνώριμο πόνο της απώλειας για δεύτερη φορά.

Το παιδί που κουβαλάει στα σπλάχνα της, της δίνει τη δύναμη για να αντέξει κι αυτό το χτύπημα και να συνεχίσει τη ζωή της, μια ζωή που της επιφυλάσσει, ωστόσο, πολλές εκπλήξεις.

Πόσο δυνατή είναι, όμως, για να αντέξει αυτό που θα αντικρίσει την ημέρα του γάμου της, την ημέρα που αποφάσισε τελικά να υποταχθεί στη μοίρα της στην τελευταία στροφή;

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τα παιχνίδια

της μοίρας, που περιπλέκουν την καρδιά ανάμεσα

στον πόνο και στη χαρά, στην προσμονή

και στην αδιαφορία, στο πάθος και στην απόρριψη,

στη συντριβή και στην υπέρτατη ευτυχία.

Ο Μορφωτικός και  Εκπολιτιστικός Σύλλογος Τραγανού Ηλείας «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» σας προσκαλεί στην παρουσίαση των βιβλίων Ρένας Μαραζιώτη με τίτλο ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ και Δρ. Γιάννη Παπαναστασόπουλου με τίτλο ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 στις 19.00 στο Δημαρχείο Τραγανού.

Τη βραδιά θα πλαισιώσει η Μυρτώ Γιαννοπούλου, τραγούδι και ο Λευτέρης Γοντικάκης, κιθάρα.