Ηλεία

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Αντώνης Κλοκώνης – Πένθησε ολόκληρη η Βάρδα

Ακούστε το άρθρο

Πολύ μικρός στάθηκε ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδας στη Βάρδα για να χωρέσει όλους τους φίλους του Αντώνη Κλοκώνη, που συγκεντρώθηκαν το πρωί το Κυριακής για να του πουν το στερνό αντίο. Όλη η Βάρδα και όχι μόνο, όσοι είχαν την τύχη και τη χαρά να τον γνωρίσουν σε αυτό το σύντομο πέρασμά του από τη ζωή, ήταν εκεί. Όλοι με την ίδια κουβέντα στο στόμα: «Έφυγε το καλύτερο παιδί».

Και πάνω σε αυτή την κουβέντα στάθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός που χοροστάτησε στην νεκρώσιμη ακολουθία, για να «αποχαιρετήσει» με τη σειρά του τον Αντώνη και να παρηγορήσει την οικογένειά του. «Έφυγε το καλύτερο παιδί».

Την νεκρώσιμη ακολουθία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός κ. Κώστας Τζαβάρας, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Μαρίνος, ο πολιτευτής κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Ηλείας κ. Νίκος Κατσαμπέρης, ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Σοφιανόπουλος και ο αντιδήμαρχος κ. Λάμπης Δημόπουλος, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς, ο πρώην δήμαρχος Λεχαινών κ. Νίκος Κουλούρης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ολόκληρο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην δήμου Βουπρασίας, φίλοι του Αντώνη Κλοκώνη από όλα τα στάδια της ζωής και της καριέρας του.

Ήταν όλοι εκεί, με την ίδια, αναπάντητη ερώτηση να τους βασανίζει, προκειμένου να συμπαρασταθούν στο βαρύ πένθος της μητέρας του και στις τρείς αδελφές του που πριν λίγους μήνες, από την ίδια εκκλησία, αποχαιρέτησαν τον πολυαγαπημένο τους πατέρα.

Καλό ταξίδι Αντώνη και καλό παράδεισο!

Όλη η επικαιρότητα