Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία για τη γιορτή του μπάσκετ!

tournoua_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του 3ου τουρνουά street ball 3on3 που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 3-6 Ιουλίου στον αθλητικό κέντρο της Αγ. Βαρβάρας. Το απόγευμα της Τρίτης εξάλλου, όλοι οι δημόσιοι φορείς που συμβάλλουν ο καθένας με το δικό του τρόπο στη διεξαγωγή του τουρνουά παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στην οποία καλωσόρισαν την όμορφη αυτή εκδήλωση και ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Τη συνέντευξη προλόγισε ο εκ των διοργανωτών του τουρνουά, Νίκος Βαγγέλης  ο οποίος παρουσίασε τους ομιλητές αλλά και το πρόγραμμα της διοργάνωσης, για να πάρει στη συνέχεια τη σκυτάλη ο Πρόεδρος του συλλόγου Φίλων αθλητισμού Β. Φάμελος ο οποίος καλωσόρισε το τουρνουά για 3η συνεχή χρονιά στην Αγία Βαρβάρα και ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την συμμετοχή και τη στήριξη που παρέχουν.

Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Γαβρίλης Λιατσής ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές την «διέξοδο που δίνουν στους νέους της περιοχής τηρουμένων των δύσκολων συνθηκών της εποχής» ενώ δεν παρέλειψε να απονείμει και τα εύσημα για την άρτια οργάνωση παρά τα λιγοστά μέσα που είναι διαθέσιμα. Ολοκλήρωσε, δε, την ομιλία του ευχόμενος ολόψυχα καλή επιτυχία!

Στη συνέντευξη Τύπου πήρε μέρος και ο βοηθός Περιφερειάρχη Π. Μπράμος τονίζοντας πως τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν σημείο αναφοράς για τον τόπο ενώ από μεριάς της Δημοτικής Κοινότητας Πύργου η Πρόεδρος Δ. Κριτσάρη δήλωσε πως η πόλη θα σταθεί αρωγός σε αυτή αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη παρόμοιας ομορφιάς διοργάνωση. Τέλος, ο νέος εκτελεστικός διευθυντής του Κοροίβου, Δ. Τζέτζος εξέφρασε την ευχαρίστηση και τη χαρά που νοιώθει βλέποντας νέους ανθρώπους με όρεξη να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου διαβεβαιώνοντας πως ο Κόροιβος θα σταθεί δίπλα σε τέτοιου είδους αξιόλογες δράσεις.

Του Γ. Μικελόπουλου

(georgemikel1989@gmail.com)

Όλη η επικαιρότητα