Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στην Τριφυλία βρέθηκαν για διακοπές ο Γ.Κατρούγκαλος κι η Ν.Βαλαβάνη

katroug.jpg
Ακούστε το άρθρο

Tην Τριφυλία φαίνεται ότι γουστάρουν υπουργοί της κυβέρνησης σύμφωνα με αναγνώστες μας που μας παρείχαν την πληροφόρηση καθώς σε δύο περιπτώσεις υπάρχουν συγγενικά τους πρόσωπα στην περιοχή. 

Στην πρώτη περίπτωση η γνωστή υπουργός κ. Νάντια Βαλαμβάνη παρότι κατάγεται από την Κρήτη διατηρεί και μεσσηνιακούς δεσμούς αλλά προτιμά να έρχεται στο νομό μας για διακοπές στο παρελθόν. Αρκετοί φίλοι τον Αύγουστο είδαν την γνωστή υπουργό που προσχώρησε στη Λαική ενότητα να κάνει αγορές από μεγάλο σούπερ μάρκετ της περιοχής Κυπαρισσίας με μέλη της οικογένειάς και συγγενών της, αλλά χωρίς ουδείς να την ενοχλήσει. 
 
Η δεύτερη πληροφορία που έχει διασταυρωθεί από 2 διαφορετικές πηγές αφορά τον γνωστό υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο ο οποίος δεν κρύβει τους δεσμούς με τη περιοχή μας καθώς έχει πολλές φορές βρεθεί στην Φαρακλάδα Κυπαρισσίας λόγω συγγενικής καταγωγής σε εκδηλώσεις. 
 
Αυτή τη φορά βρέθηκε πρόσφατα στη κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας με μέλος της οικογένειάς του όπου σταμάτησε σε περίπτερο και σε δύο καταστήματα, ήταν ευγενικός και όσοι τον αναγνώρισαν δεν τον ενόχλησαν καν.
 
Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι ο γνωστός πολιτικός θα τεθεί λένε πληροφορίες επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Μεσσηνία. 
 
 
ΙΩΑΝ. ΜΠ.-Γ.Α.

Όλη η επικαιρότητα