Μεσσηνία

Στις 12 Μαρτίου στην Κυπαρισσία η Ολυμπιακή Φλόγα

Από την Κυπαρισσία και το Δήμο Τριφυλίας θα περάσει στις 12 Μαρτίου η Ολυμπιακή Φλόγα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ετσι ο Δήμος Τριφυλίας απευθύνει κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως λαμπαδηδρόμοι, να το δηλώσουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Χαρακτηριστικά τονίζει:

«Ο Δήμος Τριφυλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν την επιθυμία τους για συμμετοχή ως λαμπαδηδρόμοι στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία.

Η επιλογή των λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος, είναι στην ευχέρεια του δήμου.

Προτεραιότητα έχουν: Οι Ολυμπιονίκες. Οι διακριθέντες στον αθλητισμό με σειρά προτεραιότητας διάκρισης (όπως παγκόσμια – ευρωπαϊκά – πανελλήνια πρωταθλήματα κ.ο.κ.). Οι διακεκριμένοι στις τέχνες, στα γράμματα και στην κοινωνική προσφορά.

Στις ανωτέρω ιδιότητες περιλαμβάνονται αθλητές ή άτομα που ανήκουν στις ομάδες με ειδικές δεξιότητες (ΑΜΕΑ).

Οι λαμπαδηδρόμοι και οι συνοδοί θα πληροφορηθούν την επιλογή τους και τις λεπτομέρειες που αφορούν τη συμμετοχή τους (ημερομηνία, ώρα, τόπο, παραλαβή υλικού κλπ) από το δήμο, όπου θα καταθέσουν τις αιτήσεις τους.

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει στις 15 Ιανουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν το αίτημά τους στα κατά τόπους Δημαρχεία ή να αποστείλουν email στην διεύθυνση:

dimtrifylias@gmail.com

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2761360720, Εφη Λεβεντάκη, Ηλιάνα Κονδυλοπούλου».

Όλη η επικαιρότητα