Ελλάδα

Στις 13 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα η δίκη του 40χρονου για τη δολοφονία της νονάς του και της μητέρας του δικηγόρου του

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει, είναι ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.
Ακούστε το άρθρο

Για τις 13 Οκτωβρίου, στο Κακουργιοδικείο Τρικάλων προσδιορίστηκε η εκδίκαση δύο υποθέσεων ανθρωποκτονιών που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, πανελλαδικά, η μία το Νοέμβριο του 2021 και η άλλη τον Αύγουστο του 2009.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο 40χρονος σήμερα, Θανάσης Μυλωνάς, από τη Νέα Ιωνία Βόλου, εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη για τη δολοφονία της 75χρονης νονάς του, Ευθυμίας Αβραμίδου – Αλεξούλη και της 69χρονης Νίκης Μηλίνη, μητέρας του δικηγόρου που τον εκπροσωπούσε στις δικαστικές του υποθέσεις μέχρι και την ημέρα της συγκλονιστικής αποκάλυψης που προέκυψε στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών Αρχών ότι ο άνθρωπος που τόσα χρόνια υπερασπιζόταν, φέρεται να είναι εκείνος που αφαίρεσε τη ζωή της ίδιας του της μητέρας, σε μια υπόθεση που παρέμενε ανεξιχνίαστη επί 12 ολόκληρα τα χρόνια!

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει, είναι ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών απορρίπτει τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι ήταν εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα προκειμένου να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης.

Πηγή: ertnews.gr

Όλη η επικαιρότητα