Εκκλησία Ηλεία

Στις 26 Μαρτίου ο Αρχιεπίσκοπος στον Πύργο

Κλείδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία καθόδου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στον Πύργο.
Ακούστε το άρθρο

Κλείδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία καθόδου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στον Πύργο κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε μαζί του ο Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος στην Αθήνα.

Στις 26 Μαρτίου θα βρίσκεται στον Πύργο με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας για την«Γυναίκα του ‘60» που γίνεται στην πρωτεύουσα της Ηλείας μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκου Κοροβέση. Ο Αρχιεπίσκοπος κατά την παραμονή του στον Πύργο εκτός από την έκθεση στην οποία θα παραβρεθεί θα επισκεφθεί και τον Δήμο Πύργου μετά την πρόσκληση την οποία του απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Τάκης Αντωνακόπουλος.

«Στον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο θα θέσω το θέμα των εκτάσεων που διεκδικούν οι Άγιοι Θεόδωροι Αροανίας στην Ηλεία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Δημαρχείο στις 26 Μαρτίου και τις επιπτώσεις που έχει στην τοπική κοινωνία», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνακόπουλος μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή της ΟΡΤ Press-Room και στον Κώστα Κριετσιώτη.

Η έκθεση

Πρόκειται για μια έκθεση φωτογραφίας που θα επικεντρώνεται στον ρόλο της Ελληνίδας Γυναίκας στη δεκαετία του ’60.

Για την οποία έχει δοθεί ήδη πρόσκληση στον Αρχιεπίσκοπο από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κοροβέση. Εκτιμάται ότι η συγκεκριμένη έκθεση θα είναι από τις πιο σημαντικές που θα τιμήσουν τον ρόλο της επαρχιώτισσας Γυναίκας, μάνας και αγρότισσας, σε μια εποχή με τις δικές της δυσκολίες και ιδιαιτερότητες.

Όλη η επικαιρότητα