ΕΠΣ Ηλείας

Στις 3.15 μ.μ. στο Αλποχώρι Πανηλειακός-Θύελλα

Το σημερινό ματς «σφυρίζει» ο Σταυρόπουλος.

Στο γήπεδο του Αλποχωρίου, θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης 3.15 μ.μ., το εξ αναβολής ματς του Πανηλειακού με την Θύελλα Καταραχίου, για την 5η αγωνιστική της Α1 DUOMO-MONK, λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του Σταδίου Πύργου.

Ένα ματς το οποίο ως γνωστό ήταν να γίνει την περασμένη Κυριακή, αλλά αναβλήθηκε κατόπιν εισήγησης προς την ΕΠΣΗ, των μηχανικών του Δήμου Πύργου που έκαναν αυτοψία το απόγευμα του Σαββάτου, διαπιστώνοντας την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου.

Το σημερινό ματς «σφυρίζει» ο Σταυρόπουλος, με βοηθούς διαιτητές του Ηλιόπουλο και Λόξα. Παράλληλα, η ΕΠΣΗ όρισε και το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Πανηλειακό και Ξενοφώντα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει νέα αναβολή, λόγω του ότι εκείνη την ημέρα στον Πύργο θα αγωνιστούν οι βετεράνοι της Εθνικής Ομάδας σε φιλικό ματς.

Το παιχνίδι του Πανηλειακού με τον Ξενοφώντα, δεν αποκλείεται να οριστεί μετά τα Χριστούγεννα, σε κάποια από τις ελεύθερες ημερομηνίες, πιθανότατα Τετάρτη.

Όλη η επικαιρότητα