Γ Εθνική

Στις 3:00 στην Αμαλιάδα: ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΟΒ

Ακούστε το άρθρο

ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ:Τεστάρει δυνάμεις και μαζεύει εμπειρίες κόντρα στον ΠΑΟΒ!

 Στην  έδρα του  για  δεύτερη  συνεχόμενη  αγωνιστική, παίζει  σήμερα ο Αστέρας  Αμαλιάδας, ο οποίος στα πλαίσια της  17ης αγωνιστικής  του 6ου ομίλου της Γ΄  εθνικής, αντιμετωπίζει στις 3 μ. μ. στην  Αμαλιάδα τον πολύ δυνατό ΠΑΟ Βάρδας . Ένα ματς  όπου οι «βυσσινί»  παίζοντας για την ιστορία τους, θα  παλέψουν  για μια ακόμα καλή εμφάνιση  και την απόκτηση  εμπειριών. Και σε αυτό το ματς οι «βυσσινή», παίζοντας  ελεύθερα και χωρίς  άγχος, καθώς  έχουν πλέον υποβιβαστεί,   θα στηριχθούν και πάλι  στο ντόπιο υλικό, αφού  ήδη έχουν αποχωρήσει  όλοι  οι ξένοι παίκτες  της ομάδας . Η οποία πλέον στηρίζεται  στις ακαδημίες της, έτσι ώστε  να δημιουργήσει  την ομάδα  του μέλλοντος , μαζί με κάποιους ακόμα ντόπιους νεαρούς παίκτες. Ώστε συνολικά, με αυτό το σχήμα να ολοκληρώσει η ομάδα το πρωτάθλημα, προσπαθώντας παράλληλα να δημιουργήσει και μια μελλοντική βάση για τα αμέσως επόμενα χρόνια, και τη συμμετοχή της την επόμενη περίοδο στην Α1 της ΕΠΣΗ.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Με  Μίκι για τη νίκη στην Αμαλιάδα!

Στην  Αμαλιάδα  μεταβαίνει σήμερα  η «Μπάρτσα»,  καθώς στα πλαίσια  της 17ης  αγωνιστικής  του 6ου  ομίλου  της Γ΄ εθνικής, θα τεθεί αντιμέτωπη με  τον ιστορικό κόντρα στον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που σαφώς έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη καθώς το νεανικό και άπειρο πλέον ρόστερ των βυσσινί δε μπορεί να συγκριθεί με τους μπαρουτοκαπνισμένους και ποιοτικούς παίκτες της Βάρδας.  Ωστόσο όπως όλα τα  ματς, έτσι και αυτό χρειάζεται σοβαρότητα, ενώ δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε πως στόχος είναι οι τρεις βαθμοί προκειμένου ο σύλλογος να παραμείνει στην 3η θέση του 6ου ομίλου.

Στον πάγκο της ομάδας στον συγκεκριμένο αγώνα , παρά τα όσα   προηγήθηκαν  με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει,  θα  βρίσκεται ο Μίκι Τσίρκοβιτς,  μαζί φυσικά με  τους συνεργάτες του, Χρήστο Κουτσούμπα  και Μίροσλαβ Πέκεζ,  οι οποίοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τους τιμωρημένους με μια αγωνιστική Ζέλιο, Ντούσαν Πέκεζ και Νικολόπουλο. Αντίθετα, κανονικά θα δώσει το «παρών» ο Γιώργος Πολίτης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Όλη η επικαιρότητα