Αθλητισμός

Στίβος: Έτοιμος για αγώνες ο Αργυρόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Τους αγώνες της θερινής περιόδου αναμένει το γκρουπ αλτών του Ομοσπονδιακού προπονητή, Μάκη Πάντου. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο 20χρονος Αμαλιαδίτης άλτης του μήκους, Αλέξης Αργυρόπουλος του Κοροίβου, ο οποίος επέλεξε να κάνει κάποιες βελτιώσεις σε επίπεδο τεχνικής και να ξεκινήσει τη δράση το καλοκαίρι.

Ο έτερος άλτης του Μάκη Παντου, Νίκος Ξενικάκης, το χειμώνα ήταν σε περίοδο αποκατάστασης κι έτσι δεν συμμετείχε στους αγώνες κλειστού στιβού. «Με τους Ξενικάκη και Αργυρόπουλο είχαμε την ευκαιρία αυτό το διάστημα να κάνουμε βελτιώσεις σε διάφορα επίπεδα. Αμφότεροι έχουν ανάγκη τους αγώνες που θα προκύψουν στη σεζόν, αφού δεν συμμετείχαν στους αγώνες του χειμώνα», δήλωσε ο Μάκης Πάντος.

Η Έφη Κολοκυθά, που βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, επέλεξε να παρακάμψει την δράση του χειμώνα, προκειμένου να επικεντρωθεί στους αγώνες του ανοιχτού, ωστόσο ο covid-19 της άλλαξε τα σχέδια. Ωστόσο, κατάφερε στη διάρκεια της καραντίνας να διατηρηθεί σε ικανοποιητικό προπονητικό επίπεδο κι εδώ και περίπου ένα μήνα να συνεχίζει στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

«Το διάστημα της καραντίνας συνεχίσαμε να γυμναζόμαστε με διαφορετικές συνθήκες και τα παιδιά κατάφεραν να διατηρηθούν σε καλό επίπεδο. Μετά από περίπου ένα μήνα στο στάδιο τα παιδιά έχουν αρχίσει να βρίσκουν τον ρυθμό τους και ήδη σκέφτονται τους αγώνες που έχουν μπροστά τους. Δεν ξέρω ακόμη τους αγώνες που θα συμμετάσχουν, αλλά σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς θα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

Όλη η επικαιρότητα