Αθλητισμός

ΣΤΙΒΟΣ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Κ16: Πρωταθλήτρια Κ16 η Γεωργιλά της ΑΕΛ

10 Ηλειακά μετάλλια στην Πάτρα!
στιβος
Ακούστε το άρθρο

Ένα χρυσό από την Στυλιανή Γεωργιλά και αρκετά ακόμα μετάλλια, έφερε η Ηλεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που έγινε σε ομίλους. Οι αθλητές και αθλήτριες από την Ηλεία, μετείχαν στον όμιλο της Πελοποννήσου, ο οποίος διεξήχθη στην Πάτρα.

Κορίτσια

Στα κορίτσια, την Παρασκευή, στα 150μ., η Στυλιανή Γεωργιλά της Α.Ε. Λεχαινών πήρε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. Η Νίκη Παναγοπούλου της Αναγέννησης Πύργου κατέλαβε την 6η θέση, η Ιωάννα Μαραθιά του Κοροίβου την 9η, η Ιωάννα Ξυνή της Α.Γ.Ε. Πύργου την 13η και η Τριάδα Μαχαίρα του Κοροίβου την 14η. Στη δισκοβολία, η Ειρήνη Δημητρακοπούλου της Α.Γ.Ε. Πύργου πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και η Άννα Μπερούκα της Αναγέννησης Πύργου την 5η.Στα 200μ. εμπόδια η Πελαγία Πέππα της Αναγέννησης Πύργου πήρε την 4η θέση, η Γεωργία Ρέντεση του Κοροίβου την 10η και η Παναγιώτα Λαμπροπούλου του Απόλλωνα Πύργου την 14η.

Στη σκυταλοδρομία 4Χ80 κοριτσιών, ο Κόροιβος με τις Σδούγα, Μαραθιά, Μπελεκούκια, Μαχαίρα, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και η Α.Ε. Λεχαινών με τις Αναστασοπούλου, Ρεμεντέλα, Τακτικού, Γεωργιλά την 8η.

Το Σάββατο, στη σφαιροβολία, η Ηλιάνα Αναστασοπούλου της Α.Ε. Λεχαινών κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, ενώ την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Ελισάβετ Μπάρκουλα του Κοροίβου. 6η ήταν η Φωτεινή Κλημαντήρη του Ν.Ο. Ζαχάρως και 8η η Παναγιώτα Σκαλτσά, επίσης του Ν.Ο. Ζαχάρως. 11η η Ειρήνη Δημητρακοπούλου της Α.Γ.Ε. Πύργου.

Στο μήκος, η 14χρονη Παναγιώτα Λαμπροπούλου του Απόλλωνα Πύργου, πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και η Σαββίνα Κουτσαβίτη του Κοροίβου την 4η.

Στον ακοντισμό, η Γεωργία Αβράμπου της Αναγέννησης, ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου και η Ελισάβετ Μπάρκουλα του Κοροίβου κατετάγη 5η.

Τέλος, στο ύψος, η μόλις 13 ετών Παναγιώτα Ποϊραζίδη του Απόλλωνα Πύργου, κατέλαβε την 6η θέση.

Αγόρια

Στα αγόρια, την Παρασκευή, στα 200μ. εμπόδια, ο Ιάσωνας Παπαναστασόπουλος της Α.Γ.Ε. Πύργου πήρε την 4η θέση, ο Δημήτρης Ρέντεσης του Κοροίβου την 7η και ο Αντώνης Δημακόπουλος, επίσης του Κοροίβου την 9η.

Στα 150μ. αγοριών, ο Γιώργος Καλογερόπουλος του Ν.Ο. Ζαχάρως τερμάτισε στην 5η θέση και ο Σωκράτης Παπαναστασόπουλος της Α.Γ.Ε. Πύργου στην 7η.

Στον ακοντισμό αγοριών, ο 14χρονος Ανδρέας Καλογερόπουλος του Ν.Ο. Ζαχάρως κατετάγη 5ος. Στα 1200μ. αγοριών, ο 14χρονος Θεοφάνης Μαντζώρος της Α.Ε. Λεχαινών ήταν 9ος.

Το Σάββατο, στα 80μ., ο Νίκος Αδαμόπουλος του Ν.Ο. Ζαχάρως πήρε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο και στον ακοντισμό ο Ανδρέας Καλογερόπουλος, επίσης του Ν.Ο. Ζαχάρως, την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στην σκυταλοδρομία 4Χ200 Μικτή, ο Ν.Ο. Ζαχάρως με τους Καλογερόπουλο, Καραχρήστου, Χρονοπούλου και Αδαμόπουλο πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, η Α.Γ.Ε. Πύργου με τους Ι. Παπαναστασόπουλο, Καραμπέτσου, Ξυνή, Σ. Παπαναστασόπουλο την 7η, ο Κόροιβος με τους Δημακόπουλο, Καρύδη, Γ. Ρέντεση, Δ. Ρέντεση την 12η και η Α.Ε. Λεχαινών με τους Γιάνναρο, Αντίοχου, Αγγελάτου, Τσιλιλή, την 14η.

Όλη η επικαιρότητα