Μεσσηνία

Στο 100% η πληρότητα των ξενοδοχείων της Καλαμάτας

Ακούστε το άρθρο

Πληρότητα 100% παρουσιάζουν οι ξενοδοχειακές μονάδες της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής, εν όψει της εορτής του Πάσχα, όπως προκύπτει από στοιχεία που έλαβε ο Δήμος Καλαμάτας από τα ξενοδοχεία.

Αναφερόμενος στο ζήτημα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Π. Νίκας, σε συνέντευξη τύπου για τις εκδηλώσεις του δήμου εν όψει Πάσχα σημείωσε ότι η Καλαμάτα, πλέον, είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, το «τουριστικό κέντρο της Νότιας Πελοποννήσου».

Κυκλοφοριακό

Όσον αφορά στο ζήτημα των προβλημάτων που δημιουργούνται στο κυκλοφοριακό της πόλης, περιόδους κατά τις οποίες αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών,  ο δήμαρχος Καλαμάτας συνέστησε υπομονή υπογραμμίζοντας ότι τα αυτοκίνητα στην πόλη αυτή την περίοδο έχουν τριπλασιαστεί. Μάλιστα, για το ζήτημα αυτό ο κ. Νίκας είχε επαφή με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρουσία αστυνομικών οργάνων στους δρόμους.

Δημοτική Αστυνομία

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Καλαμάτας, όλες οι άδειες προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας έχουν ανακληθεί, ώστε να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών κατά τον καλύτερο τρόπο τις εορταστικές ημέρες.

Όλη η επικαιρότητα