Βόλεϊ

Στο «ακουστικό» του ο Κόροιβος Αμαλιάδας για την άνοδο!

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ

Τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους όλων των ομάδων (πλην Ηλυσιακού) και του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου έγινε αναφορικά με το Πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών.

Στην συνάντηση αυτή οριστική απόφαση δεν πάρθηκε, καθώς έτσι και αλλιώς την απόφαση πρέπει να πάρει το ΔΣ της ΕΟΠΕ, καθώς δεν υπάρχει Λίγκα για να αποφασίζουν οι ομάδες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα παρθεί απόφαση οριστικού τέλους του πρωταθλήματος με πρωταθλητή την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος μάλιστα έχει και ένα ματς περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός στην συνάντηση ήταν ξεκάθαρος να τελειώσει η φετινή χρονιά χωρίς πρωταθλητή, όπως άλλωστε είχε τονιστεί και σε ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, όπως ισχύει και με τον ΠΑΟΚ. Υπέρ του να υπάρξει η περιβόητη παύλα ήταν και ο Άρης, ενώ ο Ολυμπιακός με τις υπόλοιπες 7 ομάδες τάχθηκαν υπέρ του να υπάρξει πρωταθλητής. Αυτό ανέφερε πως προτιμά και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, οπότε μένει να δούμε τι θα αποφασίσει το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Δημιουργείται… τετελεσμένο υπέρ του Κοροίβου;

Πιθανή απόφαση για ανακήρυξη του Ολυμπιακού Πρωταθλητή, πιθανώς θα δημιουργήσει και ένα «τετελεσμένο» υπέρ του Κοροίβου Αμαλιάδας, ο οποίος προπορεύεται στον Α΄ Όμιλο Πελοποννήσου της Β΄ Εθνικής.

Φυσικά το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα γίνει στην περίπτωση που έχουμε δυο ομίλους όπως και στην Β’ Εθνική άρα και δυο «πιθανούς» διεκδικητές του τίτλου του πρωταθλητή.

Όλη η επικαιρότητα