Ηλεία

Στο Εφετείο Πατρών 14 νυν και πρώην δημ. σύμβουλοι – Ναμπίλ: «Πρόκειται για υπόθεση χωρίς υπόθεση»

Ακούστε το άρθρο

Στα δικαστήρια της Πάτρας θα συναντηθούν την Τετάρτη 6 Ιουνίου οι δεκατέσσερις νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, τους οποίους στέλνει σε δίκη, με σχετική του απόφαση που φέρει τον αριθμό 151/2017, το Συμβούλιο Εφετών Πατρών.

Ο δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ που είναι ένας από τους 14 δήλωσε: «Και οι 14 νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, επιθυμούμε να μην υπάρξει αναβολή, να γίνει η δίκη και την Τετάρτη να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την περιπέτεια που τη χαρακτηρίζω παρωδία. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και για μια ακόμη φορά δηλώνω ότι ουδείς από εμάς φέρει ευθύνη για όσα καταλογίζονται. Πρόκειται για μια υπόθεση χωρίς υπόθεση».

Οι 14 πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι είναι: 1. Ανδρέας Κορομηλάς του Κωνσταντίνου 2. Αλίκη Τεμπέλη του Διονυσίου 3. Τρύφωνας Πέρδικας του Γεωργίου 4. Βασίλης Αρβανίτης του Νικολάου 5. Παναγιώτης Σάμαρης του Μιχαήλ 6. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος του Κωνσταντίνου 7. Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ του Αμπντούλ 8. Διονύσιος Μάλλιαρης του Δημητρίου 9. Γεράσιμος Βαγγελάκος του Αργυρίου 10. Νικόλαος Κόλλιας του Γεωργίου 11. Παναγιώτης Δημητρόπουλος του Κωνσταντίνου 12. Νεόφυτος Παπαδόπουλος του Ηρακλή 13. Δημήτριος Βραχνής του Ανδρέα 14. Δημήτριος Κουτρούλης του Αριστείδη.

Όλη η επικαιρότητα