Αθλητισμός

Στο ΝΒΑ ο Κώστας Παπανικολάου!

papanikolau.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το «φλερτ» του Χιούστον όπου κι ανήκουν τα δικαιώματά του με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού κρατάει εδώ και καιρό κι όπως όλα δείχνουν κατέληξε σε γάμο. Ο έγκυρος δημοσιογράφος του Yahoo Sports, Αντριάν Βοναρόφσκι ανέφερε στον λογαριασμό του στο twitter ότι διεθνής φόργουορντ της Μπαρτσελόνα υπέγραψε στους Ρόκετς για 1+1 χρόνια.


Σχετικά με τις απολαβές του, για την ερχόμενη σεζόν αναφέρει ότι θα εισπράξει 4,8 εκατ. δολάρια, ενώ για τον δεύτερο χρόνο όπου η οψιόν ανήκει στις «ρουκέτες» προβλέπονται αποδοχές ύψους 4,6 εκατ. δολαρίων. 


Εφόσον επιβεβαιωθεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο «Παπ» θα γίνει ο τέταρτος εν ενεργεία Έλληνας παίκτης που θα αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μετά τους Αντετοκούνμπο, Καλάθη και Κουφό. 


Στους Χιούστον Ρόκετς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Παπανικολάου σύμφωνα με το Yahoo Sports, το οποίο κάνει λόγο για συμφωνία 1+1 χρόνου, έναντι 9,4 εκατ. δολαρίων συνολικά!


Σημειώνεται ότι οι Ρόκετς είχαν προσπαθήσει και πριν από μερικό διάστημα να έρθουν σε συμφωνία με τον Παπανικολάου, ωστόσο η υπόθεση εκείνο το διάστημα είχε «κολλήσει» στη ρήτρα που έπρεπε να εισπράξει η Μπαρτσελόνα και δεν ήταν διατεθειμένος να πληρώσει ο διεθνής άσος. Εν τέλει όμως φαίνεται πως υπήρξε η ολική ανατροπή στην υπόθεση και το No.48 του νταφτ το 2012 θα περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, έπειτα από έναν μόλις χρόνο στη Βαρκελώνη. 


Παράλληλα ο 24χρονος άσος θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς, έπειτα το πέρασμα του Βασίλη Σπανούλη τη σεζόν 2006-07. 

Πηγή: gazzetta.gr

Όλη η επικαιρότητα