Ποδόσφαιρο

Στο ΟΑΚΑ θα κριθεί η πρόκριση για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά το 0-0 στην Τούμπα

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι έγινε στην Τούμπα
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ (0-0) έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο επαναληπτικός που θα γίνεις το ΟΑΚΑ σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ, θα κρίνει και το ποιος από τους δύο δικεφάλους θα προκριθεί στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι έγινε στην Τούμπα με την ΑΕΚ να δημιουργεί την καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος στο 34’ όταν το πλασέ του Γέβιτς έδιωξε ο Πασχαλάκης. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο επόμενο λεπτό (35’) με τον Αουγκούστο που σούταρε αλλά ο Μήτογλου κόντραρε τη μπάλα και έδιωξε σε κόρνερ.

Η «Ένωση» μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 56’ βρήκε δίχτυα με τον Τσούμπερ που νίκησε τον Πασχαλάκη, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση στο VAR καθώς χρεώθηκε οφσάιντ ο Ελβετός. Ο Τσούμπερ βρέθηκε πάλι σε θέση βολής στο 62’ αλλά αυτή τη φορά ο Πασχαλάκης βγήκε νικητής από την μονομαχία.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και στο 77’ από σέντρα-σουτ του Λύρατζη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η κεφαλιά του Σβιντέρσκι στο 81΄έφυγε έξω, και στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 0-0 να μένει ως τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Ιστβαν Βαντ (Ουγγαρία)

Κίτρινες: Ακπομ, Κούρτιτς /Σιμόες, Τσιντώτα, Μήτογλου

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (70’ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ζαμπά (70’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Άκπομ (77’ Σφιντέρσκι).

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι, Σιμόες (92’ Σβάρνας), Γκαρσία, Τσούμπερ, Γέβτιτς (80’ Λε Ταλέκ), Ανσαριφάρντ (87’ Χατζισαφί).

Πηγή: ΕΡΤ

Όλη η επικαιρότητα