Ηλεία

Στο πένθος η Πηνεία για τον χαμό του Σπύρου Ευσταθόπουλου – «Έφυγε» στα 57 του χρόνια

Ακούστε το άρθρο

Ο χρόνος σταμάτησε χθες, οι δείκτες του ρολογιού πάγωσαν και η περιοχή της Πηνείας θρηνεί για ένα δικό της παιδί, έναν δικό της άνθρωπο… τον Σπύρο Ευσταθόπουλο που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Ο Σπύρος Ευσταθόπουλος ήταν ιδιοκτήτης επιχείρησης- μάντρας υλικών στο ύψος της Κεραμιδιάς, ωστόσο χθες δεν κατάφερε να πάει στην επιχείρησή του όπως δεν θα καταφέρει να πάει και κανένα άλλο πρωί, αφού ο θάνατος ήθελε να τον πάρει μαζί του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε ένα σοβαρό κρυολόγημα, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει αναπνευστικό πρόβλημα και χθες το πρωί η κατάστασή του επιδεινώθηκε, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα, αφού προφανώς δεν άντεξε η καρδιά του.

Ο Σπύρος Ευσταθόπουλος γεννήθηκε στην Αυγή Πηνείας και η οικογένειά του είναι ιδιαίτερα γνωστή, καθώς τα αδέλφια του διατηρούν το γνωστό κατάστημα ‘Τζαμί Village’ στο Τζαμί.

Ο ίδιος επί σειρά ετών διέμενε στην Αθήνα, απέκτησε έναν γιο τον Αλέξανδρο, και πριν από μερικά χρόνια επέστρεψε, δημιούργησε την δική του επιχείρηση και διέμενε στο Τζαμί.

Η μεγάλη του αγάπη ήταν το ποδόσφαιρο, ιδιαίτερη αγάπη του η ΑΕΚ, καθώς υπήρξε και ποδοσφαιριστής στα τμήματα υποδομής της ομάδας, ενώ με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη ασχολήθηκε με την ομάδα του Πηνειακού, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, είτε ως μέλος της διοίκησης.

Άνθρωπος χαμογελαστός, αγαπητός στην περιοχή, με τον θάνατό του σκόρπισε μόνο θλίψη.

Η εφημερίδα ‘Πατρίς’ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Όλη η επικαιρότητα