Categories: Lifestyle

Στο σφυρί κοστούμι του Σον Κόνερι ως Τζειμς Μποντ και στολή του Βαλ Κίλμερ από το Batman

Share

Kοστούμι που φορούσε ο Σερ Σον Κόνερι την εποχή που υποδυόταν τον Τζέιμς Μποντ στη μεγάλη οθόνη και η διάσημη στολή του Batman του Βαλ Κίλμερ πωλούνται σε δημοπρασία αυτόν τον μήνα.

Στην online δημοπρασία του οίκου Prop Store Entertainment Memorabilia που θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου, συλλέκτες μπορούν επίσης να αποκτήσουν αντικείμενα από σκηνικά κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών και αναμνηστικά από συλλογή αξίας άνω των 5,5 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών.

Το γκρι κοστούμι του Σον Κόνερι από την ταινία Τζέιμς Μποντ του 1967 «You Only Live Twice» μπορεί να πωληθεί έως 70.000 αγγλικές λίρες και η στολή του Βαλ Κίλμερ έως 60.000 αγγλικές λίρες.

Στη δημοπρασία πωλούνται ακόμη η φουτουριστική στολή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ από την ταινία του 2015 «Terminator Genisys» και η στολή του υπερήρωα από την ταινία Spider-Man 3 , που φορούσε ο Τόμπι Μαγκουάιρ, το οποίο σχεδίασε ο τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ ενδυματολόγος Τζέιμς Έιτσεσον.

Η συλλογή 120 αντικειμένων παρουσιάζεται στην έδρα του Prop Store Entertainment Memorabilia, στο Χερτφορτσάιρ, στην Αγγλία, πριν από την online δημοπρασία.

Για πρώτη φορά θα γίνουν δεκτά κρυπτονομίσματα ως τρόπος πληρωμής.