Αχαϊα Εκλογές Εκλογικά Νέα

Στο “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά και η φοιτήτρια Ανθή Οχτάρα – «Εμείς οι νέοι, είμαστε αυτοί που θα φέρουμε καινοτόμες λύσεις»

Ακούστε το άρθρο

«Εμείς οι νέοι, είμαστε αυτοί που θα φέρουμε καινοτόμες λύσεις»

«Από μικρή είχα πάντοτε έντονο ενδιαφέρον για την ενασχόληση με τα “κοινά”. Πλέον ανακαλύπτω όλο και περισσότερες “μαύρες” τρύπες, οι οποίες όχι μόνο στρέφουν τα άτομα της ηλικίας μου στο να φύγουν και να σταματήσουν να στηρίζουν την πόλη μας, αλλά και συνθήκες, οι οποίες αποστρέφουν και δυσχεραίνουν το ουσιαστικό “ευ ζην” των ατόμων μεγαλύτερων ηλικιακών ομάδων» δηλώνει η Ανθή Οχτάρα, φοιτήτρια, η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά.

«Θα ήθελα –προσθέτει– μέσα από αυτή την κίνησή μου να προσπαθήσω να δώσω το παράδειγμα σε ανθρώπους σαν εμένα, γιατί η πόλη μας, η Πάτρα μας, μόνο με εμάς θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα και τα εμπόδιά της. Άλλωστε, έως τώρα κατέχουν τη σκυτάλη, στην πολιτική ενασχόληση και στις λύσεις των προβλημάτων οι γονείς μας και ήρθε η ώρα να την παραδώσουν σε εμάς. Εμείς οι νέοι, είμαστε αυτοί που θα φέρουμε τις καινοτόμες λύσεις μέσα από τις δράσεις μας και θα καταφέρουμε να πάμε την Πάτρα μας ένα βήμα παρακάτω. Εμείς θα εξελίξουμε τον τόπο μας, μέσα από το πείσμα μας και την θέληση μας»

«Θέλω μία πόλη φιλόξενη με ποικίλες προοπτικές ανάπτυξης και θέλω να προσφέρω στη μέριμνα και πρόνοια για όλους τους πολίτες» καταλήγει.

Για την επιλογή της στο πρόσωπο του Πέτρου Ψωμά εξηγεί: «Ο Πέτρος Ψωμάς και το “σπιράλ” μου δίνουν την πολύτιμη ευκαιρία να υλοποιήσω το όραμά μου και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θερμά. Έχω στο πρόσωπό του απόλυτη εμπιστοσύνη καθ’ ότι είναι ένας άνθρωπος με κύρος, πολύτιμες γνώσεις, αξίες και ιδέες».

Η Ανθούλα Οχτάρα του Αριστείδη, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, είναι φοιτήτρια στο Δ.ΙΕΚ στην ειδικότητα “στέλεχος διατροφής και διαιτολογίας”. Κατέχει γνώσεις ECDL και λιανικών πωλήσεων μέσα από την πρακτική άσκησή της με τίτλο “Δράσεις Κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24, στον τομέα του λιανικού εμπορίου”.

Όλη η επικαιρότητα