Προγνωστικά

Στοίχημα Ολλανδία: Για μια θέση στην κατηγορία

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να κάνετε νόμιμα pamestoixima εγγραφή για online στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ.
Ακούστε το άρθρο

Πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά στην Ολλανδία, με την Εξέλσιορ να υποδέχεται τη Χέρακλες. Αγωνιστικά αν και τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, τα νοκ-άουτ παιχνίδια της ανόδου και του υποβιβασμού, δυσκολεύουν κυρίως τις ομάδες που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία. 

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να κάνετε νόμιμα pamestoixima εγγραφή για online στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Εξέλσιορ

Σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση δείχνει το τελευταίο διάστημα η Εξέλσιορ, η οποία παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.Στην τελευταία αναμέτρηση για τα προημιτελικά του υποβιβασμού, κατάφερε να απόκλισει σε διπλά παιχνίδια τη Ρόντα, επικρατώντας στον επαναληπτικό με 2-0, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε στην 6η με 66 βαθμούς σε 38 παιχνίδια μετρώντας συνολικά 19 νίκες, 9 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα παιχνίδια της έχουν αρκετά τέρματα με τα 4/5 να έχει επιβεβαιωθεί το G/G & Over 2.5.

Στο κομμάτι των απουσιών δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με τους γηπεδούχους να παρατάσσονται πλήρης με στόχο το πρώτο βήμα για την άνοδο.

Χέρακλες

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Χέρακλες αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία τρία παιχνίδια, έχοντας ισάριθμες ήττες που την έφεραν να παίζει στα μπαράζ του υποβιβασμού. Στην  πρόσφατη αναμέτρηση εντός έδρας κόντρα στην Σπάρτα Ρότερνταμ δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία που θα την κρατούσε στην κατηγορία και ηττήθηκε εύκολα και δίκαια με 3-1.

Βαθμολογικά συγκέντρωσε 34 βαθμούς σε 34 παιχνίδια και τερμάτισε στην 16η θέση το πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 18 ήττες, Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της φετινής σεζόν για τη Χέρακλες ήταν η κάκιστη αμυντική λειτουργία που είχε από την αρχή της χρονιάς με δεχτεί 59 τέρματα παθητικό

Σε επίπεδο απουσιών αρκετά παραμένουν τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους Τζάνις Μπλάσβιχ (Τ), Ισμαΐλ Αζαουί (Ε) και τον Κάι Σίρχαους (Ε).

Εξέλσιορ – Χέρακλες  Εκτίμηση:

 Αρκετά ανοιχτό παιχνίδι περιμένουμε στο “Βαν Ντόνγκε & Ντε Ροο Στάντιον¨του Ρότερνταμ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν προβάδισμα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Η επιλογή σημείο είναι αρκετά ριψοκίνδυνη, για αυτό και εμείς θα πάμε στοίχημα με τα γκολ που προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Επιλογή το Over 2.5.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Όλη η επικαιρότητα