Προγνωστικά

Στοιχήματος Γιουρόπα Λιγκ: Σαφές προβάδισμα

Οι tipsters του webfreebets συγκεντρώνουν όλες τις τελευταίες ειδήσεις και χρήσιμα στατιστικά στα σημερινά προγνωστικά Europa League και σας τα προσφέρουν.
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι πρώτοι ημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ να μην μας έκαναν σοφότερους σε ότι αφορά το ζευγάρι του τελικού – παρά το θέαμα που πρόσφεραν – αλλά έχουμε την εντύπωση ότι οι σημερινοί ημιτελικοί του Γιουρόπα θα είναι πιο ξεκάθαροι.

Οι tipsters του webfreebets συγκεντρώνουν όλες τις τελευταίες ειδήσεις και χρήσιμα στατιστικά στα σημερινά προγνωστικά Europa League και σας τα προσφέρουν.

Οι Σκωτσέζοι της Ρέιντζερς ταξιδεύουν στην Λειψία με πολλές και σημαντικές απουσίες. Ουσιαστικά χωρίς επιθετικούς. Και οι Γερμανοί αυτό που θέλουν να πετύχουν είναι ένα καθαρό σκορ που θα τους δώσει σαφές προβάδισμα για την ρεβάνς. Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ θέλει το ίδιο απέναντι στην Άιντραχτ. Αλλά οι Γερμανοί ξέρουν πως να χτυπούν στις αντεπιθέσεις και θέλουν να εκμεταλλευτούν το όπλο αυτό με την απειρία των γηπεδούχων και να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τον τελικό.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήττα από την Τσέλσι στην λονδρέζικη αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής. Η Γουέστ Χαμ έδειχνε ότι δεν είχε και ιδιαίτερα το μυαλό της στον συγκεκριμένο αγώνα. Επέλεξε παθητικό ρόλο και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να μην παραβιαστεί η εστία της. Και καθώς η γηπεδούχος δεν είχε έπιασε και υψηλά επίπεδα απόδοσης, το είχε καταφέρει μέχρι επιτυχία μέχρι το τελευταίο 10λεπτο. Η πίεση της Τσέλσι έγινε μεγαλύτερη και ως αποτέλεσμα έφερε πέναλτι και αποβολή. Ο Τζορτζίνιο αστόχησε, αλλά η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και στο 90ο λεπτό δικαιώθηκε.

Η ήττα αυτή έδωσε τέλος στα – μαθηματικά κυρίως – όνειρα τετράδας για την Γουέστ Χαμ που μέχρι το τέλος θα πρέπει να προσέξει να διατηρήσει την 7η θέση που οδηγεί στο επόμενο Κόνφερενς Λιγκ. Μέχρι τότε έχει να παλέψει με μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας της. Την πρόκριση σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Θέση στην οποία βρέθηκε μετά το εμφατικό 0-3 στην Γαλλία απέναντι στην Λυών. Άπειροι μεν, αλλά αποφασισμένοι οι Άγγλοι απέναντι σε έναν αντίπαλο που δείχνει να τους ταιριάζει. Δεν είναι απολύτως έτοιμοι οι αμυντικοί Ζούμα και Ντιόπ.

Στατιστικά Στοιχήματος: G/G οι έξι από τους τελευταίους δέκα εντός έδρας αγώνες της.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

απομακρύνθηκε από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν μετά το 2-2 του περασμένου Σαββάτου στην έδρα της απέναντι στην Χοφενχάιμ. Χωρίς να εντυπωσιάσει, καθώς το μυαλό της ήταν σαφώς στην σημερινή αναμέτρηση, αλλά και χωρίς να είναι χειρότερη από την αντίπαλό της, βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή, αλλά όταν ισοφαρίστηκε δεν είχε την διάθεση να βγει μπροστά και να ανατρέψει την κατάσταση.

Μόνη ευρωπαϊκή διέξοδος πλέον να φτάσει στο τέλος του δρόμου του φετινού Γιουρόπα Λιγκ και να το κατακτήσει. Όχι ακριβώς εύκολο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο απέκλεισε την Μπαρτσελόνα της δίνει αρκετή αυτοπεποίθηση ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί και στην επόμενη πρόκληση, στο Λονδίνο. Άλλωστε το να παίζει πίσω από την μπάλα και να χτυπάει στις αντεπιθέσεις είναι ο αγαπημένος τρόπος παιχνιδιού της. Δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος αμυντικός Εντικά και ο επίσης τιμωρημένος αμυντικός χαφ Γιάκιτς.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στις 7 από τις τελευταίες δέκα εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Περιμένουμε σήμερα την Γουεστ Χαμ να έχει τον έλεγχο του αγώνα και την πρωτοβουλία και τους Γερμανούς να αναζητούν χώρους για να εκδηλώσουν αντεπιθέσεις. Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα το πιθανότερο σενάριο του αγώνα είναι αυτό. Αλλά οι απουσίες που έχουν στα μετόπισθεν και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι μας οδηγούν στα γκολ. Εξάλλου επιθετικά είναι αξιόπιστοι και αμφότεροι.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΛΕΙΨΙΑ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΛΕΙΨΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντός έδρας ήττα με 1-2, από αυτές που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε «εκτός προγράμματος», από την Ουνιόν Βερολίνου το περασμένο Σάββατο. Η Λειψία ήταν αυτή που αναμενόμενα μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Αλλά όσο περνούσε ο χρόνος και η Ουνιόν δεν έδειχνε ότι μπορεί την απειλήσει άρχισε να σκέφτεται περισσότερο τον αποψινό ημιτελικό παρά τον αγώνα που ήταν σε εξέλιξη. Αποτέλεσμα οι Βερολινέζοι να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί στο τέλος του ματς και με δύο γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά να πάρουν το μεγάλο «διπλό».

Μια ήττα που μόνο χωρίς συνέπειες δεν είναι, καθώς πλέον η θέση της στην πρώτη τετράδα – και άρα στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ – μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται. Πάντως ο προπονητής της είχε προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, δείχνοντας ότι προτεραιότητά του αποτελεί ένας ευρωπαϊκός τελικός. Σήμερα θα επιστρέψει σε ένα σχήμα με βασικούς, χωρίς όμως του τιμωρημένους βασικούς στόπερ Ορμπαν και Σιμακάν αλλά και τον επίσης βασικό μέσο Καμπλ.

Στατιστικά Στοιχήματος Έχει σκοράρει στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς.   

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εύκολο απόγευμα στην έδρα της Μάδεργουελ την οποία και κέρδισε με 1-3. Η Ρέιντζερς ήθελε να καθαρίσει από νωρίς τον αγώνα για να μπορέσει να αρχίσει να ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Λειψία. Και έτσι μπήκε δυνατά και πριν το 15ο λεπτό είχε ήδη το προβάδισμα. Η γηπεδούχος αντέδρασε, ισοφάρισε το 35’ και έμεινε εκεί. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρέιντζερς ήταν η απόλυτη κυρίαρχος. Πήρε ξανά νωρίς το προβάδισμα και στο 62’ έκανε το 1-3 και τελείωσε τον αγώνα εκεί.

Την επόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Σέλτικ και θα επιχειρήσει να μειώσει την μεταξύ τους απόσταση (αυτή την στιγμή τους χωρίζουν έξι βαθμοί), αλλά σήμερα δεν σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λειψίας και να βρεθεί σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Έργο αρκετά δύσκολο, καθώς εκτός από την ποιότητα των Γερμανών, ταξιδεύει με πολλές και κομβικές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν ο βασικός αμυντικός Χελάντερ, οι μέσοι Χάτζι και Ράμσεϊ, ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών του πρώτου σκόρερ της Μορέλος, αλλά και του δεύτερου Ρουφ.

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει στις εννέα από τις τελευταίες δέκα εξόδους της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οι πολλές και σημαντικές απουσίες της Ρέιντζερς δίνουν το σαφές προβάδισμα στην Λειψία. Αλλά στοιχηματικά ο άσος δεν έχει την παραμικρή ουσία. Εξαιτίας των πολλών ελλείψεων δημιουργικά και εκτελεστικά που θα έχουν οι Σκωτσέζοι, θα ποντάρουμε στο ότι δεν θα καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο pamestoixima live

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Όλη η επικαιρότητα