Ηλεία

Στον απόηχο της ‘Λευκής Νύχτας’ η Αμαλιάδα – Συνεχίζονται οι εκπτώσεις

Ακούστε το άρθρο

Στον απόηχο της ‘1ης Λευκής Νύχτας’ συνεχίζει να κινείται η αγορά της Αμαλιάδας, καθώς η εκπτωτική περίοδος δεν έχει τελειώσει και μέχρι τις 31 Αυγούστου οι τιμές σε όλα τα είδη παραμένουν… σταθερά χαμηλές!

Η ‘1η Λευκή Νύχτα’ αποτέλεσε το μεγάλο γεγονός της χρονιάς για την πόλη και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η εικόνα που παρουσίαζε η Αμαλιάδα την συγκεκριμένη βραδιά δεν είχε προηγούμενο, χιλιάδες κόσμου συνέρευσαν στην πόλη και λίγα εικοσιτετράωρα μετά οι καταστηματάρχες εμφανίζονται κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι.

Το ίδιο βέβαια και ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας με τον πρόεδρο κ. Νίκο Σαψάλη και τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Γεωργακόπουλο να δηλώνουν ότι ήταν αισιόδοξοι από την πρώτη στιγμή για το εγχείρημα, καθώς είχε γίνει μεγάλη προετοιμασία και είχε διαφημιστεί παντού, ωστόσο εξεπλάγησαν και αυτοί από την μεγάλη προσέλευση του κοινού.

Βόλτα και ψώνια

Προσέλευση που μεταφράστηκε όχι μόνο σε βόλτα στην πόλη, αλλά και σε ψώνια καθώς οι καταναλωτές αξιοποίησαν τις μεγάλες εκπτώσεις και έκαναν τις αγορές τους, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα προγραμματισμένα event που έδωσαν άλλη νότα στη βραδιά.

Οι καταστηματάρχες δηλώνουν ευχαριστημένοι από το εγχείρημα, το οποίο ήταν μία συνέχεια της ‘Εκπτωτικής Νύχτας’ που είχε πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο, και εύχονται να γίνει θεσμός η ‘Λευκή Νύχτα’ για την πόλη καθώς έδωσε ‘ανάσα’ στην αγορά και ουσιαστικά αποτέλεσε μία μεγάλη γιορτή.

Και μπορεί η ‘Λευκή Νύχτα’ να είναι πια παρελθόν, τα καταστήματα ωστόσο διατηρούν τις χαμηλές τιμές στα είδη τους. Πολλά από αυτά διατηρούν ακόμη το ποσοστό έκπτωσης που είχαν και την ‘Λευκή Νύχτα’, ενώ άλλα έχουν επανέλθει στο προηγούμενο ποσοστό έκπτωσης. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 31 Αυγούστου και πολλά καταστήματα αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου να το μετατρέψουν σε περίοδο εκπτώσεων για τα περσινά χειμερινά είδη.

Την ίδια στιγμή το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου διαμορφώνει το πλάνο του για τις δράσεις που σχεδιάζει στην πορεία.

Όλη η επικαιρότητα