Αχαϊα

Στον Άραξο γίνονται εργασίες για αποθήκευση Πυρηνικών όπλων!

Σύμφωνα με αποκαλύψεις μιλιταριστικού σαιτ, που διατηρεί προνομιακές σχέσεις με το Υπουργείο Άμυνας αποκαλύπτονται τα εξής:

“Στις 26 και 28 Σεπτεμβρίου σε νατοϊκή σύσκεψη εξετάστηκαν λεπτομερώς οι εργασίες “εκσυγχρονισμού” της αεροπορικής βάσης στον Άραξο. Μεταξύ των έργων που εξελίσσονται είναι και εγκαταστάσεις για την αποθήκευση “ειδικών όπλων” όπως αναφέρονται σε άκρως  απόρρητο ενημερωτικό έγγραφο προς το ΥΠΕΘΑ. Νέα Συνέλευση του Αντιπολεμικού Συντονισμού την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 19.30 μ.μ. στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη), μετά από πρωτοβουλία της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης”.

Επίσης, αποκαλύπτεται ότι ενώ τα φώτα της δημοσιότητας απασχολούν τη βάση της Σούδας ως πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ, δύο ακόμη βάσεις έχουν μπει στο σκόπευτρο των Αμερικανών, με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε αξίωση τους, ταυτιζόμενη με τον πλέον απόλυτο τρόπο με τους δολοφονικούς ιμπεριαλιστικούς τους σχεδιασμούς.

Γι΄ αυτό κι έρχονται όλο και συχνότερα κλιμάκιά τους και ελέγχουν βάσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεταστάθμευση UAV ΜQ-9 Reaper.
Οι νέροτερες πληροφορίες βάζουν στη λίστα των υποψήφιων αεροδρομίων δύο ακόμη:
•Το ένα είναι το αεροδρόμιο της Σκύρου. Σε εξαιρετική θέση στο Αιγαίο, μακρυά από πολυπληθείς κατοικημένες περιοχές, απόλυτα προφυλαγμένο.
•Το δεύτερο είναι ένα “ξεχασμένο” αεροδρόμιο που όμως εύκολα μπορεί να αναστηθεί και να γίνει βάση για UAV.Είναι το αεροδρόμιο στο Αγρίνιο.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο diktiospartakos.blogspot.com

Πηγή: diktiospartakos.blogspot.com

Όλη η επικαιρότητα