Ηλεία

Στον Δήμαρχο Ήλιδας ο διοικητής της Π.Υ. Αμαλιάδας

Ακούστε το άρθρο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη πραγματοποίησε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας Επιπυραγός Κώστας Χριπάτσιος.

Ήταν η πρώτη επίσκεψη του κ. Χριπάτσιου στον Δήμαρχο Ήλιδας μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του και όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση επεκτάθηκε σε πολλά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων δήμου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ δήμου και Π.Υ. και κατά την συνάντηση επαναδιατυπώθηκε και από τις δύο πλευρές η διάθεση να συνεχιστεί σε όλους τους τομείς.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε ζητήματα πολιτικής προστασίας και συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας εν όψει της χειμερινής περιόδου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν και άλλα θέματα και τονίστηκε ότι η επικοινωνία θα είναι τακτική προκειμένου από κοινού να αντιμετωπίζονται προβλήματα που ανακύπτουν, πάντα με διάθεση συνεργασίας.

Παρούσα στην συνάντηση και η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Αλεξία Κοτσαύτη- Παπαζαφειροπούλου.

Όλη η επικαιρότητα