Ηλεία

Στον ΤΟΕΒ Γαστούνης ο Αντιπεριφερειάρχης Θ.Βασιλόπουλος για τη νέα αρδευτική περίοδο

Ακούστε το άρθρο

Τις συναντήσεις με τις διοικήσεις των τοπικών  Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων του νομού συνέχισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρής Βασιλόπουλος.

Αυτή την φορά βρέθηκε στα γραφεία του ΤΟΕΒ Γαστούνης όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Δημήτρη Κουλούρη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν ο προγραμματισμός για τη νέα αρδευτική περίοδο, οι οφειλές γενικότερα που κάνουν δύσκολο το έργο της διοίκησης να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ενώ έγινε ειδική αναφορά για την εξέλιξη των διαδικασιών του έργου υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου. Ο κ Βασιλόπουλος επεσήμανε ότι καθημερινά θα βρίσκεται σε επικοινωνία με την διοίκηση ώστε να δίνονται λύσεις στα προβλήματα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Πηνειού Γιώργος Κολοκατίνης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λευκοχωρίου Αθανάσιος Δρούλιας, ο αντιπρόεδρος του ΤΟΕΒ Νίκος Κοντούλης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Αναστάσιος Σταματάτος, Βασίλης Καζάκης και Χρήστος Βαρδουνιώτης.

Όλη η επικαιρότητα