ΕΠΣ Ηλείας

Στον Ξενοφώντα Κρεστένων ο Σάββας Αντωνόπουλος – Επίσημα στα Μακρίσια ο Χατζηαράπης!

Ακούστε το άρθρο

«Φτωχή» ήταν και η χθεσινή 30η μέρα της  «χειμερινής» μεταγραφικής περιόδου στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, έχοντας ξεκινήσει επίσημα από την αρχή Ιανουαρίου, και με διάρκεια ολόκληρο το μήνα, μέχρι  δηλ.  και  σήμερα 31 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, όπου λογικά αναμένεται να γίνει πανικό… στην ΕΠΣΗ. Έτσι από τις χθεσινές μεταγραφές, ξεχωρίζει η ένταξη του έμπειρου Αμαλιαδίτη επιθετικού Σάββα Αντωνόπουλου στον Ξενοφώντα Κρεστένων! Ο γνωστός γκολτζής επιθετικός Σάββας Αντωνόπουλος (29 ετών, πέρυσι αγωνίστηκε στη Δόξα Ν. Μανωλάδας με μια ενδιάμεση παρουσία για λίγους αγώνες τον Ιανουάριο στον Ηρακλή Αγ. Δέκα – Α’ Κερκύρας), ο οποίος στο πρώτο μισό της τρέχουσας περιόδου ήταν ελεύθερος.  Ενώ στον Ξενοφώντα επέστρεψε και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός (και μεσοαμυντικός) Γιώργος Παναγόπουλος (34 ετών, έχει ως γνωστόν και προηγούμενη παρουσία στην ομάδα, στην οποία άλλωστε αγωνίστηκε και την περυσινή περίοδο από τον Νοέμβριο και μετά, όταν και επέστρεψε από επαγγελματικές υποχρεώσεις στη Μύκονο). Κινήσεις που εντάσσονται στη την προσπάθεια του Ξενοφώντα να καλύψει το πρόσφατο χαμένο έδαφος στη βαθμολογία (και κυρίως από την δυσμενή εξέλιξη για την ομάδα της ένστασης από την Νίκη Τραγανού, όπου από ένα ματς έχασε μαζεμένους έξι βαθμούς!

Παίζει με Τραγανό ο Χατζηαράπης καθώς βγήκε το δελτίο του!

Εν τω μεταξύ, και επίσημα παίκτης του Α.Ο. Μακρισίων, είναι από χθες ο πρώην μέσο – επιθετικό του Πανηλειακού, και την φετινή περίοδο του Α.Ο. Κυπαρισσίας, Θεολόγος  Χατζηαράπη, με την κατάθεση του δελτίου του  στην ΕΠΣΗ  χθες, ώστε να αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο στο ντέρμπι της νέας του ομάδας στο Τραγανό!

Στον ΑΠΟ Κουρτεσίου ο Βασίλης  Τσίπης!

Μεταγραφή όμως πραγματοποίησε και ο ΑΠΟ Κουρτεσίου, καθώς πήρε από την Βάρδα 2015  τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο  Βασίλη Τσίπη !

Τριπλή ενίσχυση για την Δόξα  Ελαιώνα!

Στην προσπάθεια της να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, η ιστορική Δόξα Ελαιώνα προχώρησε στην απόκτηση των: Γ. Θεοδωρόπουλου, Φ. Γαλάνη από Άφοβο Βροχίτσας και Αν. Βασιλόπουλου από Θύελλα Πύργου! Από τις υπόλοιπες τώρα μεταγραφές, ξεχωρίζουν: η ένταξη του αειθαλή Τάσου Λαμπρόπουλου από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως στον ΠΑΟ Κακοβάτου, του Γιάννη Σπηλιωτόπουλου από τον Α.Ο. Αμπελώνα στον Αφοβο Βροχίτσας, του Β. Μαντζώρου από την Δάφνη στον γειτονικό της Φίλιππο Ανδραβίδας, και τέλος του Δημ. Βουρλέγκα, από τον Εθνικό Αμπελοκάμπου στον Εθνικό Γερακίου!

Όλη η επικαιρότητα