Αθλητισμός

Stop από την Αστυνομία στη μετακίνηση Καλαματιανών φιλάθλων στη Βάρδα

kalamata.jpg
Ακούστε το άρθρο

Οι συνεχόμενες νίκες και η μείωση της βαθμολογικής διαφοράς από την κορυφή έφεραν ενθουσιασμό στον κόσμο της «Μαύρης Θύελλας» και οι οργανωμένοι φίλαθλοι περίμεναν ότι η συμμετοχή στην κυριακάτικη εκδρομή στη Βάρδα θα ήταν μεγαλύτερη από τις προηγούμενες φορές.

Ωστόσο, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας ενημέρωσε την ομάδα της Καλαμάτας ότι δεν επιτρέπει τη μετακίνηση των φιλάθλων της «Μαύρης Θύελλας» στη Βάρδα, φοβούμενη πιθανά επεισόδια.

Το αιτιολογικό είναι ότι υπήρξαν κάποια επεισόδια στην προηγούμενη επίσκεψη των «μελανόλευκων» στην Ηλεία -στο ματς στη Μανωλάδα- καθώς και ότι υπάρχει και άλλο ματς Γ’ εθνικής στο Νομό (Αμαλιάδα – Παναργειακός), οπότε η αστυνομική δύναμη στο γήπεδο της Βάρδας θα είναι περιορισμένη.

Η παραπάνω εξέλιξη προκάλεσε δυσφορία στις τάξεις των φιλάθλων της Καλαμάτας, οι οποίοι θεωρούν ότι σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος η «Μαύρη Θύελλα» θα υποχρεωθεί να παίξει χωρίς τον 12ο παίκτη, το φίλαθλο κόσμο της.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι είναι η πρώτη φορά φέτος που μπαίνει «stop» από την αστυνομία σε μετακίνηση φιλάθλων της Καλαμάτας.

Φυσικά θεωρείται δεδομένο ότι κάποιοι φίλαθλοι θα πάνε με τα αυτοκίνητά τους στη Βάρδα, ωστόσο το γεγονός είναι ότι αναβάλλεται οριστικά η προγραμματισμένη οργανωμένη εκδρομή των Μεσσηνίων φιλάθλων.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Όλη η επικαιρότητα