Life

Stranger things: Πόσο αυξήθηκαν οι απολαβές του καστ

Περίεργα πράγματα, τρομερές αλλαγές και μεγάλες αυξήσεις έχουν έρθει στους πρωταγωνιστές της σειράς από το ξεκίνημα της πρώτης σεζόν μέχρι και σήμερα.
Ακούστε το άρθρο

Aπό το 2016 ως σήμερα, τα πάλαι πότε πιτσιρίκια του Stranger Things έχουν μεγαλώσει μπροστά στα μάτια μας, και μαζί τους μεγάλωσε και το κασέ τους. Πάμε να δούμε πώς έχουν διαμορφωθεί οι μισθοί του καστ του Stranger Things ως τώρα.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Winona Ryder ξεκίνησε παίρνοντας 100.000 δολάρια το επεισόδιο στην πρώτη σεζόν του Stranger Things. Στην τρίτη σεζόν έφτασε να αμείβεται με 350.000 δολάρια το επεισόδιο, οπότε παρακαλούμε όχι άλλα δάκρυα για την Joyce.

O David Harbour, ο γνωστός μας Jim Hopper, έπαιρνε αρχικά 80.000 δολάρια. Από την τρίτη όμως σεζόν κατάφερε να αμείβεται με 350.000 το επεισόδιο ισοφαρίζοντας τον μισθό της Winona Ryder.

H Millie Bobby Brown, η αγαπημένη μας Eleven, είχε την πιο θεαματική αύξηση στον μισθό της. Ξεκίνησε ταπεινά με 20.000 δολάρια το επεισόδιο, όπως οι συνομήλικοί της στο βασικό καστ. Στην τρίτη σεζόν όμως έφτασε τα 300.000 και στην τέταρτη προστέθηκαν ακόμη 50.000 στον μισθό της σύμφωνα με το Just Jared.

O Finn Wolfhard, που υποδύεται τον Mike, ξεκίνησε επίσης με 20.000 δολάρια το επεισόδιο, τα οποία έγιναν 250.000 στην τρίτη και τέταρτη σεζόν.

Την ίδια ανοδική πορεία με τον τηλεοπτικό τους φίλο είχαν και οι Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin και Noah Schnapp, που υποδύονται τον Dustin, τον Lucas και τον Will αντίστοιχα.

Δεν ξέρουμε το ποσό με το οποίο αμείφθηκε η Natalia Dyer, που υποδύεται τη Nancy, στις πρώτες σεζόν. Στην τρίτη όμως, ο μισθός της ήταν 150.000 δολάρια το επεισόδιο, ενώ φέτος έφτασε τα 250.000 δολάρια. Ακριβώς έτσι αυξήθηκε και ο μισθός των ερωτικών αντιζήλων Joe Keery και Charlie Heaton, που υποδύονται τους Steve και Jonathan αντίστοιχα.

Η Sadie Sink ή αλλιώς Max μπήκε στη δεύτερη σεζόν, αφού το Stranger Things είχε γίνει μεγάλη επιτυχία, έτσι ξεκίνησε με 150.000 δολάρια, τα οποία πλέον έχουν γίνει 250.000. Σύμφωνα με το GQ, η Maya Hawke ή αλλιώς Robin αμείφθηκε απευθείας με 250.000 δολάρια το επεισόδιο, μπαίνοντας στην τρίτη σεζόν του Stranger Things.

Κάτι μας λέει ότι οι μισθοί τους θα μεγαλώσουν κι άλλο στην πέμπτη και τελευταία σεζόν, αφού η τέταρτη ήταν και η καλύτερη και έσπασε το ρεκόρ για την πιο στριμαρισμένη σειρά στην αγγλική γλώσσα.

Πηγή: oneman.gr

Όλη η επικαιρότητα