Μεσσηνία

Στρατηγικό επενδυτή αναζητά το τουριστικό των Γαργαλιάνων

Ακούστε το άρθρο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ για την δημοτική αρχή σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τριφυλίας αποτελεί το θέμα του τουριστικού των  Γαργαλιάνων στα πρότυπα του τουριστικού ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.

Στο οικείο Δ.Σ. σε εισήγηση του ο δήμαρχος ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ , κάνοντας εισήγηση για το θέμα υπογράμμισε ότι όταν τελεσφορήσουν οι διαδικασίες για την εξεύρεση επενδυτή με βάση δυο μελέτες για την αναστήλωση του θα λειτουργήσει κανονικά. Εξήγησε ότι η δεύτερη μελέτη για το ξενώνα Γαργαλιάνων είναι ύψους 119.000 και του τουριστικού της πόλης ύψους 640.000 ευρώ.

Προτάσεις για το θέμα αξιοποίησης έκανε ο κ. Ανδρινοπουλος μέασα απο πλέγμα δημιουργίας υποδομών στη περιοχή ώστε να προσελκύσει τουρισμό, διαφωνώντας ότι πρέπει να παραχωρηθεί για 50 χρόνια..

Πάντως στη συνεδρίασης παρά τις τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων δεν εκφράστηκε διατυπωμένη με εισήγηση από την αρμόδια υπηρεσία και υπήρξε μόνο η πρόταση του δημάρχου για την υλοποίηση της επένδυσης στο τουριστικό περίπτερο, ενω δεν τέθηκε καν σε ψηφοφορία η πρόταση της αντιπολίτευσης που ήταν θετική εκ προοιμίου για το τουριστικό των Γαργαλιάνων αλλά με συγκεκριμένο πλαίσιο διαδικασίας εκμίσθωσης και λειτουργίας ..

ΕΚΠΛΗΞΗ ήταν το γεγονός ότι η πρόταση δεν έγινε με ονομαστική ψηφοφορία παρά τις ψήφους υπέρ ή κατά, ενω η σύμβουλος της συμπολίτευσης κα ΠΑΝΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΥ δεν εξέφρασε ψήφο, καθώς ακολούθησαν και λευκά από ψηφοδέλτια από συμβούλους.

Όλη η επικαιρότητα