Ηλεία Παρουσίαση Επιχείρησης

Style Icon Haris: Βασικό μέλημα η ικανοποίηση των πελατών

Ακούστε το άρθρο

      Το Κομμωτήριο Style icon Χάρης διανύει το δέκατο χρόνο πορείας με μεγάλη επιτυχία και απήχηση στο κόσμο. Προσφέρει χτενίσματα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά. Με αστείρευτα δημιουργικό πάθος σε κάθε επίσκεψή σας, προσφέρει αυτό ακριβώς που επιθυμείτε. Οι έμπειροι επαγγελματίες είναι δίπλα σας να ακούσουν τι θέλετε να κάνετε στα μαλλιά σας, αλλά και να σας προτείνουν νέες ιδέες.

      Το κομμωτήριο σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή περιποίηση με προϊόντα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, με την παροχή solarium. Οι πελάτες έχουν δείξει απεριόριστη εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, καθώς τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά και εξυπηρετούν κάθε απαίτηση και προσδοκία τους. Ο ρόλος του κομμωτή είναι να ακούει τι ζητά και θέλει ο πελάτης, αλλά και να προτείνει νέα χτενίσματα και όσα η μόδα επιβάλει, κάτι το οποίο το κομμωτήριο Style icon Χάρης ξέρει να κάνει με μεγάλη επιτυχία. Ο ζήλος και η αγάπη για το επάγγελμα φαίνονται στην ικανοποίηση των πελατών μετά από κάθε τους επίσκεψη. Πρωταρχικό μέλημα είναι να βρίσκονται δίπλα στον πελάτη με ποιοτικά προϊόντα και προσιτές τιμές. Αφουγκράζονται τις δυσκολίες των ημερών και οι τιμές καλύπτουν όλα τα βαλάντια.

Στο χώρο θα βρείτε μια προσεγμένη διακόσμηση που αποπνέει ζεστασιά και οικειότητα, ενώ η φιλοξενία από όλους χαρακτηρίζεται άριστη.

      Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως η βοήθεια απέναντι στους φοιτητές είναι μεγάλη καθώς προσφέρει αρκετές προσφορές που φαίνονται ιδιαίτερα δελεαστικές.

Πατρών & Ζαΐμη 2, Πύργος / 26210-29796

Όλη η επικαιρότητα