Lifestyle

Super Κική: Νιώθω φόβο, μου ξαναβγήκε η κατάθλιψη – Η ζωή μου είναι απαίσια

Η Κική μίλησε για τον λόγο για τον οποίο έμεινε στο κρατητήριο, αλλά και για την εμπειρία της εκεί.
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η γνωστή influencer Super Κική, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την τριήμερη κράτησή της στο κρατητήριο. Η Κική μίλησε για τον λόγο για τον οποίο έμεινε στο κρατητήριο, αλλά και για την εμπειρία της εκεί.

Η influencer περιέγραψε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά το χρονικό όλης της υπόθεσης που την ταλαιπώρησε για τρεις μέρες. Η ίδια ανέφερε πως «με αυτόν που έγιναν όλα αυτά, ήμασταν φίλοι κάποτε, ήμασταν και μαζί στο κέντρο απεξάρτησης. Ζήλευε πολύ που άνοιξα το μαγαζί με την Αντρέα, την πρώην σύντροφό του, έμπαινε μέσα, έσπαγε τζάμια, δεν ξέραμε πως να το διαχειριστούμε. Πηγαίναμε στην αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι».

Συγκρίνοντας την παλαιότερη εμπειρία της στο κρατητήριο με την τωρινή, η Super Κική ανέφερε πως «τώρα έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα ότι θα ξαναβρεθώ μετά από χρόνια κρατούμενη. Δεν είχε ούτε νερό, ούτε φως. Κάτσαμε τρεις μέρες διότι είπε ψέματα ότι του κλέψαμε κλειδιά και κινητό».

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε πως «όταν μας είπαν ότι ξαναμπαίνουμε κρατητήρια, εκεί παραδώσαμε τα όπλα. Και να ‘χούμε και τον κάθε πικραμένο να βγαίνει στα κανάλια να λέει τα δικά του. Εμένα δε με ρώτησε κανένας αν είμαι καλά, που ήταν τέρμα άκυρο αυτό που πέρασα».

Η influencer είπε πως «παραιτήθηκαν όλοι οι υπάλληλοί μας, από φόβο μήπως μπουν στη φυλακή. Στο άκυρο».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πως νιώθει, η Κική τόνισε πως «αισθάνομαι φόβο, μου ξαναβγήκε η κατάθλιψη, ενώ κάπως είχε ξεπεραστεί λίγο. Πήγα και σε άλλον ψυχολόγο. Νιώθω ότι είναι απαίσια η ζωή μου, είναι χάλια. Αν υπάρχει τόσος κίνδυνος και καμία προστασία από κάπου, εγώ δεν προστατεύομαι».

Όλη η επικαιρότητα