Αθλητισμός

 Super League 1: Αναβλήθηκε και επίσημα το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Οριστικά δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
Ακούστε το άρθρο

Η Super League 1 με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης λόγω νέων κρουσμάτων στους ερυθρόλευκους

Οριστικά δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης μετά τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στα τελευταία τεστ των πρωταθλητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.»

Όλη η επικαιρότητα