Super league

Superleague: Άνετο πέρασμα από Ηράκλειο για τον ΠΑΟΚ με 3-1 επί του ΟΦΗ

Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ έδωσε συνέχεια στη νικηφόρα πορεία του στη Superleague 1. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, πέρασε αλώβητη κι από το Ηράκλειο, επικρατώντας του ΟΦΗ με 3-1 για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με γκολ του Σβιντέρσκι, ενώ “καθάρισε” το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς και σουτ του Αουγκούστο. Μείωσε στις καθυστερήσεις για τον ΟΦΗ ο Ναμπί με υπέροχο γκολ.

Τα γκολ του ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο κι απείλησε την εστία του Πασχαλάκη, ωστόσο στο δεύτερο υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την “γκέλα” με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Conference League.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 12 βαθμούς και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Στους τέσσερις βαθμούς έμεινε ο ΟΦΗ, ο οποίος ύστερα από τέσσερις ισοπαλίες, υπέστη την πρώτη του ήττα στη φετινή Superleague 1.

Όλη η επικαιρότητα