Αθλητισμός

Superleague: «Τρίποντο» του Ολυμπιακού, Kόλλησε ο ΠΑΟ, ανατροπές σε δύο γήπεδα – Όλα τα αποτελέσματα

4135607758587a6087940115aee694c4.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τρεις ακόμη εύκολους βαθμούς πήρε ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός που φιλοδώρησε με τρία γκολ τον Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός – Εργοτέλης 3-0), όμως, έχασε τον Γιάννη Μανιάτη με τραυματισμό. Ντέρμπι έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς όμως νικητή, αφού Αρης και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (Αρης-Πανθρακικός 2-2).

«Αγγλικό» ματς στη Βέροια με ανατροπή στο σκορ (Βέροια – Λεβαδειακός 4-3), ενώ ανατροπή είχαμε και στο Ηράκλειο με την Καλλονή να προηγείται αλλά τον ΟΦΗ να απαντά (ΟΦΗ – Καλλονή 3-1).

Χωρίς νικητή και τέρματα ολοκληρώθηκε το ματς της Νέας Σμύρνης (Πανιώνιος – Ξάνθη 0-0).

Στα παιχνίδια του Σαββάτου, το… φάντασμα της Ριζούπολης φαίνεται να στοιχειώνει ακόμα τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι άφησαν βαθμούς στο ματς με τον Απόλλωνα (Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 1-1) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον Ατρόμητο στην βαθμολογία.

Οι Περιστεριώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στα Χανιά αλλά ισοφάρισαν και κράτησαν μέχρι τέλους τον βαθμό (Πλατανιάς – Ατρόμητος 1-1), παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 43′ λόγω αποβολής του Γιαννούλη.

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την 2η συνεχόμενη νίκη του κόντρα στον Παναιτωλικό (Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 3-0), έστω και αν οι Αγρινιώτες είχαν δύο δοκάρια.

Την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.

Όλη η επικαιρότητα