WEB tv Ψυχαγωγία

Survival: Η διαφορά με το Survivor, το έπαθλο και ο χαμός στο Twitter (VIDEO – PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Το Survival έκανε ντεμπούτο χθες από την Κουρούτα και αυτή σίγουρα είναι μια πρώτη διαφορά με το Survivor που γυρίστηκε και ολοκληρώθηκε στον Άγιο Δομίνικο.

Από εκεί και πέρα, οι τηλεθεατές προσπάθησαν να μάθουν τους νέους πρωταγωνιστές της παραγωγής του Epsilon και εντόπισαν και μια διαφορά με το Survivor, η οποία δεν είναι άλλη από το γεγονός πως στο Survival οι παίκτες αγωνίζονται με στολές και όχι με τα προσωπικά τους ρούχα.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο έπαθλο που αποκαλύφθηκε χθες από τον Κώστα Σόμμερ, στην ουσία ήταν ένα σεντούκι το οποίο δεν κρύβει φαγητό ή πόσιμα, ή εργαλεία, αλλά ολόκληρο το χρηματικό έπαθλο! Και μιλάμε για 150.000 ευρώ που θα λάβει ο μεγάλος νικητής.

https://www.youtube.com/watch?v=jF9BRrnpL7w

“Έλεγα πριν αν βλέπετε αυτό το σεντούκι. Αυτός είναι ο λόγος όλης αυτής της μάχης. Εδώ μέσα βρίσκεται για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο παιχνίδι το χρηματικό έπαθλο! Και για πρώτη φορά περνά από την πρώτη μέρα κατευθείαν στα δικά σας. Για πρώτη φορά περνά όλο το χρηματικό ποσό στα χέρια σας. Από εδώ και στο εξής διεκδικείτε ποιος θα το κρατάει. Οπότε κάθε εβδομάδα η νικήτρια ομάδα θα παίρνει το σενουκάκι και θα το έχει στα χέρια της”, ανέφερε ο παρουσιαστής και παρέδωσε το κλειδί και το σεντούκι για αρχή, στην κόκκινη ομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=BtAXb9EIRdc

Οι ομάδες:

Η πρώτη ομάδα (διάσημοι) αποτελείται από τους:

Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, Γιώργος Μανίκας, Ντανιέλ Μπατίστα, Τάσος Μπερδέσης, Γιάννης Αϊβάζης, Θάνος Πετρέλης, Πηγή Δεβετζή, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Νάκα, Μαρία Ματσούκα, Πωλίνα Τριγωνίδου και Ιρένε Τροστ.

Η δεύτερη ομάδα αποτελείται από τους:

Εβελίνα Αντωνιάδου – Σερβιτόρα, Ελπίδα Διαμαντοπούλου – Δασκάλα pole fitness, Στέλα Θεοχαρίδη – Personal Trainer, Αποστολία Λυβιάκη – Πρωταθλήτρια fitness, Μαρία Δέσποινα Κουμαριανού – Λογίστρια, Άρης Μπαλαμπάνης – Επιχειρηματίας, Κώστας Οικονόμου – Ποδοσφαιριστής, Θάνος Ουζουνπλούμης – Ελεύθερος Επαγγελματίας, Μαίρη Παπαδοπούλου – Make up artist, Σπύρος Πρέντζας – Αθλητής Στίβου, Αιμίλιος Σακελλαριάδης – Αγρότης, Γιάννης Συγγελάκης – Μάγειρας.

Από εκεί και πέρα, όπως μπορείτε να καταλάβετε, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας είχαμε και ένα σχετικό “πανηγύρι” στα social media. Λογικό άλλωστε, καθώς οι χρήστες του διαδικτύου, τέτοιες αφορμές ψάχνουν για να “εκδηλωθούν”.




Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα