Ψυχαγωγία

Survival Secret: Η απόλυτη ανατροπή με διπλή αποχώρηση (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Η ομάδα των Αγωνιστών του Survival Secret έχασε την ασυλία και πήγε στο συμβούλιο για να ψηφίσει τα δύο άτομα που θα έμπαιναν στη διαδικασία αποχώρησης. Ο Θάνος Ουζουνπλούμης και η Μαρία Κουμαριανού πήραν τις περισσότερες ψήφους.

Κι ενώ όλοι πίστευαν πως θα γυρίσουν στην παραλία τους, ο παρουσιαστής Κώστας Σόμμερ μίλησε για ένα παιχνίδι ανατροπών και τους ενημέρωσε πως πρέπει να ψηφίσουν ξανά έναν παίκτη που θα εγκαταλείψει αμέσως την Κουρούτα.

https://www.youtube.com/watch?v=l5rPv5xnwdo

Με πέντε ψήφους ο Άρης Μπαλαμπάνης αποχώρησε από το Survival Secret. Από τρεις έλαβαν οι Μαρία Παπαδοπούλου και η Ελπίδα Διαμαντοπούλου, ενώ δύο έλαβε ο Σπύρος Πρέντζας.

”Να σου πω την αλήθεια αισθάνομαι περίεργα, δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι καλά, ωστόσο, ίσως τα παιδιά ξέρουν και την κατάστασή μου γιατί έλεγα κιόλας ότι μου λείπουν τα παιδάκια μου, ίσως σκέφτηκαν έτσι. Δεν νομίζω ότι έχει γίνει κάτι άλλο ή αν έχει γίνει, έχει γίνει το εξής: Σε ένα κοπάδι με πρόβατα, το μαύρο πρόβατο δεν είναι αυτό που αλλάζει χρώμα. Όλα τα πρόβατα τρώνε και κάνουν μπε. Όταν ένα πρόβατο σηκώσει το κεφάλι και μασουλάει με ψηλά το κεφάλι και όταν πει λίγα μπε παραπάνω, τα άλλα πρόβατα το κουτουλάνε για να κατεβάσει ξανά το κεφάλι”. Αυτή ήταν η δήλωση του Άρη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα