Lifestyle Ηλεία

Survival Secret: Πρωταγωνιστούν Ζαχάρω και Καλαμάτα!

Ακούστε το άρθρο

Οι μάσκες έπεσαν και η κλίκα των αδύνατων (Στέλλα-Κύπρος, Αποστολία-Κρήτη, Πωλίνα-Θες/νίκη, Σπύρος-Καρπενήσι, Γιάννης-Κρήτη) επιτέθηκε ανοιχτά στο δυνατό κομμάτι των αγωνιστών που αποτελείται από την Ελπίδα, τον Αιμίλιο και τον Κώστα. Παρακολουθούμε εδώ και μια εβδομάδα την επίθεση της κλίκας η οποία κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα. Φυσικά ο απώτερος σκοπός είναι ξεκάθαρος και δηλωμένος από τους ίδιους…να τους οδηγήσουν στην πόρτα της εξόδου.

Παρακολουθήσαμε την ευθεία δήλωση του Σπύρου κατά τη διάρκεια του συμβουλίου αποχώρησης της Δευτέρας, για την ανάγκη απομάκρυνσης του Αιμίλιου, του Κώστα και της Εβελίνας (την οποία και κατάφεραν να διώξουν) ως την πηγή του κακού κλίματος της ομάδας. Την επομένη είδαμε την Ελπίδα να μας περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε από το σύνολο της κλίκας με μπροστάρη την Αποστολία κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της να γεφυρώσει τις σχέσεις της ομάδας. Χαρακτηρίστηκε ως υποκρίτρια.

Να είστε βέβαιοι πως η επίθεση αυτή θα συνεχιστεί και μάλιστα σε μεγαλύτερη ένταση. Λόγος της επίθεσης είναι η αδυναμία των πέντε να πλησιάσουν τις επιδόσεις των τριών στον αγωνιστικό χώρο (παραθέτω στατιστικά στοιχεία μέχρι και την Τετάρτη – www.survival-greece.gr) με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν το γνωστό πια σε όλους μας bullying για να τους διώξουν απ’ το παιχνίδι.

Το survival ας μην ξεχνάμε λαμβάνει χώρα στη Πελοπόννησο, στο Μαραθιά του νομού Ηλείας. Ας δείξουμε τη δύναμη μας με τη θετική μας ψήφο δίνοντας το μήνυμα ότι στηρίζουμε το δίκαιο, την αλήθεια και τον τόπο μας. Την δική μας Ελπίδα Διαμαντοπούλου από τη Ζαχάρω Ηλείας, τον Αιμίλιο Σακελλαριάδη από την Καλαμάτα αλλά και τον Κώστα Οικονόμου (Βόλος) που αν και δεν κατάγεται από την Πελοπόννησο αξίζει τη στήριξη μας για το ήθος του. Στηρίζουμε την Ελπίδα μας σε ενδεχόμενη ψηφοφορία και όποιο από τα άλλα δυο παιδιά χρειαστεί την ψήφο μας απέναντι στους 5.

Ας καταλάβουν οτί η Ηλεία έχει φωνή, έχει άποψη, έχει ήθος.

Δημήτρης Πλουμαρης Ψάχος

Όλη η επικαιρότητα