Ψυχαγωγία

Survivor: Αυτές είναι οι αμοιβές των διασήμων – Ποιοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι

Ακούστε το άρθρο

Δυναμικά έχει επιστρέψει το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και οι μονομαχίες στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Το Survivor κατάφερε από την πρώτη στιγμή να αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού σε κάθε lifestyle στήλη τηλεοπτικής εκπομπής, έντυπου ή ηλεκτρονικού Μέσου.

Βεβαίως, αυτό που απασχολεί έντονα τις τελευταίες μέρες, είναι οι αμοιβές που λαμβάνουν φέτος οι Διάσημοι για κάθε εβδομάφα παραμονής στο παιχνίδι. Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί, όμως, ποια είναι τελικά τα ποσά;

Στην εκπομπή “φωλιά των Κου Κου” παρουσίασαν αναλυτικά τη λίστα με όλα τα ποσά που παίρνουν οι Διάσημοι του Survivor, ανά εβδομάδα.

Ποιος βρίσκεται στην κορυφή και ποιος είναι τελευταίος;

Ανθή Σαλαγκούδη 6.500 ευρώ
Τριαντάφυλλος 6.000 ευρώ
Αλέξης Παππάς 5.500 ευρώ
Κάτια Ταραμπάνκο 5.500 ευρώ
Αγγελική Λάμπρη 5.500 ευρώ
Πάνος Καλίδης 4.500 ευρώ
Μιχάλης Αρναούτης 4.500 ευρώ
Άννα Μαρία Βέλλη 4.000 ευρώ
Γιώργος Κοψιδάς 3.500 ευρώ
Περικλής Κονδυλάτος 3.000 ευρώ

Μπορεί τα παραπάνω ποσά να σας προκάλεσαν μια μικρή ζαλάδα, οι Μαχητές βρίσκονται σε αρκετά χαμηλότερο επίπεδο αμοιβών.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star, οι Μαχητές του Survivor 4 λαμβάνουν από 500 έως 1.000 ευρώ ο καθένας την εβδομάδα.

Survivor spoiler: Ένας νέος παίκτης εισβάλλει την Κυριακή στο παιχνίδι

Μετά τις δυο σερί αποχωρήσεις στο Survivor από την ομάδα των Διασήμων – του Μιχάλη Αρναούτη και της Αγγελικής Λάμπρη στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη – ένας νέος παίκτης “εισβάλλει” στο επεισόδιο της Κυριακής να ανατρέψει τα δεδομένα. Σύμφωνα με την εκπομπή Love It, στο επόμενο επεισόδιο θα μπει ένας ακόμη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν αν θα μπει στους Διάσημους ή στους Μαχητές.

Πώς θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες τη νέα προσθήκη μετά την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Ανθή Σαλαγκούδη; Μπορεί να μη γνωρίζουμε ακόμη σε ποια ομάδα θα μπει, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η κόκκινη με τους Διάσημους σιγά σιγά αποδεκατίζεται…

via

Όλη η επικαιρότητα