WEB tv Ψυχαγωγία

Survivor 2: Έτσι υποδέχτηκε ο Σάκης Τανιμανίδης τον Γιώργο Λιανό [VIDEO]

Ακούστε το άρθρο

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες την αλλαγή που θα συμβεί στο Survivor 2018, το παιχνίδι των ανατροπών όπως λέει και ο ίδιος, που αυτή τη φορά ήταν σε επίπεδο παρουσίασης. Εκτός από τον ίδιο, πλέον στο Survivor 2018 παρουσιάζει κάποια από τα παιχνίδια και ο Γιώργος Λιανός.

Ο Acun Ilicali εφαρμόζει δηλαδή, το σενάριο του τουρκικού Survivor και στο ελληνικό. Ένας κεντρικός παρουσιαστής (Σάκης Τανιμανίδης) 5 μέρες τη βδομάδα για συμβούλια και τα περισσότερα παιχνίδια και ένας βοηθητικός παρουσιαστής (Γιώργος Λιανός) για την παρουσίαση κάποιων παιχνιδιών μία με δύο φορές την εβδομάδα.

«Θέλω να σας πω για μια βασική αλλαγή στο Survivor, μια αλλαγή που σας επηρεάζει, αφού πλέον από αυτή την εβδομάδα, οι μέρες προβολής θα αυξηθούν, οι τηλεθεατές θα μπορούν να σας παρακολουθούν και κάθε Πέμπτη και αυτή σημαίνει για εσάς ότι θα προστεθεί και ένα ακόμα αγώνισμα. Αυτή η αλλαγή έχει φέρει και ακόμα μια αλλαγή που επηρεάζει κάποια πράγματα και εννοώ εμένα. Πλέον θα υπάρχει ένας ακόμα παρουσιαστής, ένας ακόμη άνθρωπος με τον οποίο θα μπορείτε να μιλάτε. Ψάξαμε να βρούμε ποιος είναι ο ιδανικός. Είναι ο ένας και μοναδικός Γιώργος Λιανός!» ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης και υποδέχτηκε τον Γιώργο Λιανό στο στίβο μάχης του Survivor, αφήνοντας τον να παρουσιάσει το δεύτερο αγώνισμα, αφού του έδωσε το απαραίτητο αξεσουάρ… τη σφυρίχτρα του.

https://youtu.be/tM_NJChmpJs

Πηγή: zappit

Όλη η επικαιρότητα