Ψυχαγωγία

Survivor 2: Η ανατροπή που έφερε στην αποχώρηση Εύη και Αγόρου

Ακούστε το άρθρο

Mία μεγάλη ανατροπή επιφύλαξε το 100ο επεισόδιο του Survivor 2. Οι μαχητές μετά από ένα σερί νικών έχασαν τον σημαντικότερο ίσως αγώνα, αυτόν της ασυλίας. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι αν και αρχικά οι Διάσημοι προηγήθηκαν με 4-1, στη συνέχεια το σκορ έγινε 7-7 και οι ομάδες έφτασαν στο 9-9 όπου η Μελίνα και ο Χάρης πήραν τον τελευταίο πόντο απέναντι στην Εύη και τον Νικόλα.

Στον αγώνα ατομικής ασυλίας επικράτησε ο Πάνος. Στο συμβούλιο ομόφωνα οι Διάσημοι είπαν ότι η Εύη είναι η πιο δυνατή παίκτρια των Μαχητών. Η κάλπη όμως έβγαλε ομόφωνα προτεινόμενη την Εύη με την ψήφο όλων των αγοριών των Μαχητών.

Ο Πάνος που είχε την ατομική ασυλία εκθείασε τον Νικόλα και με το επιχείρημα ότι δεν θα φύγει, τον πρότεινε για αποχώρηση από το Survivor 2.

https://www.youtube.com/watch?v=zT5EQF7pu0k

Έτσι το πιο σημαντικό παιχνίδι της εβδομάδας κέρδισαν οι Διάσημοι του Survivor 2, καθώς πήραν τη νίκη στον αγώνα ασυλίας. Οι κόκκινοι εξασφάλισαν την παραμονή τους για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ενώ οι Μαχητές από την άλλη θα αποχωριστούν έναν συμπαίκτη τους.

Το σκορ ήταν 9-9 και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο τελευταίο διπλό παιχνίδι. Μελίνα Μεταξά και Χάρης Γιακουμάτος εναντίον Εύης Σαλταφερίδου και Νικόλα Αγόρου.

https://www.youtube.com/watch?v=Qd2edVguZqU&ab_channel=OUTERLIMITS-LYKOSTEAMHELLAS

Η Εύη πήρε διαφορά από την Μελίνα, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον Αγόρου να τη μεγαλώσει. Ο παίκτης των Μαχητών έφτασε πρώτος, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος με τέσσερις βολές έριξε τους κύβους και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Εύη Σαλταφερίδου με τρεις ψήφους στην κάλπη αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια. Ο Πάνος Θεοδώρου, όπως αναφέραμε, λόγω της ατομικής ασυλίας, έβγαλε προτεινόμενο τον Νικόλα Αγόρου από το Survivor 2.

Όπως είπε ο Πάνος δεν ήξερε ποιον να ψηφίσει. «Η απόφασή μου είναι πάρα πολύ δύσκολη. Θα ψηφίσω το Νικόλα γιατί θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και πιστεύω ότι δεν θα φύγει από το παιχνίδι. Πιστεύω θα φτάσει ως το τέλος. Είναι αληθινός πρέπει να φτάσει στον τελικό» είπε.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα