Ψυχαγωγία

Survivor 2: Οι Διάσημοι κέρδισαν και… καθάρισαν

Ακούστε το άρθρο

Διάσημοι και Μαχητές του survivor 2 αγωνίστηκαν στο αποψινό επεισόδιο για το έπαθλο της άνεσης. Μόνο που αυτή τη φορά πέρα από την άνεση υπήρχε και η καθαριότητα!

Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα. ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες των δυο ομάδων πως εκτός από τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια οι διαγωνιζόμενοι της νικήτριας ομάδας θα έκαναν ένα απολαυστικό ντουζ με αφρόλουτρα και σαμπουάν.

Όπως είναι φυσιολογικό οι παίκτες χάρηκαν πάρα πολύ και ήταν μεγάλο δέλεαρ για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να κερδίσουν το έπαθλο. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψαν αρκετά. Οι δυνάμεις όλων των παικτών πλέον δεν είναι μεγάλες καθώς η πείνα τους έχει κάνει αδύναμους ωστόσο προσπάθησαν όλοι πάρα πολύ.

Τελικά αυτοί που… καθάρισαν ήταν οι Διάσημοι καθώς κατάφεραν και επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους με 10-8!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έφυγε από το Survivor 2 και επέστρεψε στην Ελλάδα

Μετά από έξι υποψηφιότητες, τέσσερις με τους Διάσημους και δύο με τους Μαχητές στο Survivor 2, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν αυτός που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο.

Στο συμβούλιο προηγήθηκε μία συζήτηση για το ποιος πίστευαν ότι θα φύγει και ποιον οι Διάσημοι θεωρούσαν ότι τους συνέφερε να αποχωρήσει. Τελικά επιβεβαιώθηκαν και ο Νάσος ήταν αυτός που έφυγε.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος επέστρεψε πλέον στην Αθήνα.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα