Lifestyle

Survivor 2: Παίκτρια του ”My Style Rocks” ετοιμάζεται για Άγιο Δομήνικο;

Ακούστε το άρθρο

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται ιθύνοντες και τεχνικοί της παραγωγής του ”’Survivor” για την πρεμιέρα του παιχνιδιού που έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιανουαρίου του 2018.

Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων παικτών δίνουν και παίρνουν, με τον ΣΚΑΪ να αναζητά τις προσωπικότητες που θα ιντριγκάρουν το κοινό και θα εκτοξεύσουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Και σύμφωνα με τους ιθύνοντες του σταθμού, ένα τέτοιο πρόσωπο έχουν μέσα στο ίδιο τους το κανάλι. Γι’ αυτό και δε σκοπεύουν να το αφήσουν ανεκμετάλλευτο. Ο λόγος για την εκκεντρική παίκτρια του ”My Style Rocks”, Ιωάννα Τούνη, στην οποία ο σταθμός έχει ήδη κάνει συζήτηση περί συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης, μιας και τη θεωρεί ένα πολύ δυνατό χαρτί.

Το όνομά της αυτή τη στιγμή είναι ανάμεσα στα trends του ελληνικού Twitter,  γεγονός που οδήγησε τον ΣΚΑΪ να αναθεωρήσει την αρχική του άποψη πως ιδανική για Survivor θα ήταν η Ραμόνα.

Τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και ο Τούρκος παραγωγός θέλουν πολύ το αγαπημένο κορίτσι του ριάλιτι μόδας στον Άγιο Δομήνικο. Μένει μόνο να δούμε αν εκείνη θα πει το μεγάλο ”ναι”…

Όλη η επικαιρότητα