Lifestyle

Survivor 4: Είναι επίσημο! Και ο Νίκος Μπάρτζης εκτός παιχνιδιού

Ακούστε το άρθρο

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 4, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε κάτι που λίγο πολύ όλοι γνώριζαν, ότι δηλαδή ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μετά την αποχώρηση σοκ του Τζέιμς Καφετζή, η οποία και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στους φαν του Survivor 4 στα social media και ο κολλητός του φίλος, ο Νίκος Μπάρτζης παίρνει τον δρόμο του γυρισμού.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο τραυματισμός του Νίκου ήταν σοβαρός, με αποτέλεσμα να μην αισθάνεται καλά να επιστρέψει στην παραλία, χωρίς όμως να μπορεί να αγωνιστεί για την μπλε ομάδα στο Survivor 4.

Αλλάζουν οι κανόνες στο Survivor 4
Επιπλέον, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι ομάδες που γνωρίζαμε ως τώρα διαλύονται και το Survivor γίνεται ατομικό. Όπως διευκρίνισε, το παιχνίδι θα είναι ατομικό μόνο ως προς την ασυλία και την διαδικασία αποχώρησης.

Αντίθετα, σε ό, τι αφορά στα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας, κάθε εβδομάδα θα δημιουργούνται δύο διαφορετικές ομάδες στο Survivor 4, που θα διεκδικούν από κοινού τη νίκη.

Στη Ρόδο ο πρώην παίκτης του Survivor 4, Τζέιμς Καφετζής
Την ίδια ώρα, υποδοχή… ήρωα επιφύλασσαν οι Ροδίτες στον πρώην παίκτη του Survivor 4, Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι νεαροί συντοπίτες του Τζέιμς Καφετζή, έστησαν ξέφρενο πάρτι προς τιμήν του. Η πρόσκληση έγινε μέσα από τα social media και όλοι καλούνταν να συναντηθούν στην πλατεία Φαληρακίου φορώντας μάσκα προκειμένου να αποθεώσουν τον Ροδίτη Τζέιμς, ο οποίος έφτασε χθες στο νησί.

Πηγή: iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα