Lifestyle

Survivor All Star: Απόψε η τράπουλα ανακατεύεται – Στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού ανατρέπονται όλα

«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Οι ομάδες που ξέρατε ανήκουν στο παρελθόν, η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί…», ακούγεται να ανακοινώνει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός
Ακούστε το άρθρο

Γεμάτο ανατροπές θα είναι το αποψινό (26/3) επεισόδιο του Survivor All Star, με τους παίκτες να μένουν έκπληκτοι.

Το έκτακτο συμβούλιο στο νησί και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού τους αναστατώνει, καθώς οι ομάδες και οι παρέες αλλάζουν.

«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Οι ομάδες που ξέρατε ανήκουν στο παρελθόν, η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί…», ακούγεται να ανακοινώνει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός και όλοι αναρωτιούνται πως θα γίνει το νέο μοίρασμα των παικτών και ποιες θα είναι οι νέες ομάδες που θα δημιουργηθούν.

Δείτε το τρέιλερ

Όπως είχε πει, ώρες πριν κυκλοφορήσει το τρέιλερ, η εκπομπή «Πρωινό μας», οι ομάδες θα χωριστούν από την αρχή σε δύο νέες, με άλλους παίκτες να χαίρονται αφού θα είναι πλέον με τους φίλους τους και άλλους να τα βάφουν μαύρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, οι δύο νέες ομάδες του Survivor All Star θα διαμορφωθούν ως εξής:

Κόκκινοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα