Categories: Ψυχαγωγία

Survivor All Star: «Πόλεμος» στο συμβούλιο – Η τετράδα των υποψηφίων και ο νέος έρωτας

Share

Τα «ξίφη» τους διασταύρωσαν Διάσημοι και Μαχητές στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης, ωστόσο αυτοί που επικράτησαν ήταν οι Μπλε.

Έτσι, οι Κόκκινοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού. Οι παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους  ήταν ο Γιώργος Κόρομι και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Όπως αναφέρει το in.gr, οι δυο τους συμπλήρωσαν την τετράδα των υποψηφίων και τώρα ζητούν τη στήριξη των τηλεθεατών, προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Σημειώνεται, ότι οι δύο υποψήφιοι που προέκυψαν από τα προηγούμενα δύο συμβούλια είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Μελίνα Μεταξά.

Στο συμβούλιο επικράτησε ένταση μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας ενώ νωρίτερα δύο παίκτες εκδήλωσαν τον «έρωτά» τους. Ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκίνησαν να φλερτάρουν μπροστά σε όλους, με τους παίκτες να σκάνε από τα γέλια και τον Γιώργο Λιανό να δίνει «ρεσιτάλ ατάκας».

«Την ξέρω και από έξω την Ελευθερία. Είναι κουκλάρα θα πω εγώ. Ένα χαμόγελο λαμπερό, ένα αστέρι ανάμεσά μας. Την έχω δει να τραγουδάει και είναι εκθαμβωτική. Την ακολουθώ και στο Instagram. Εγώ την Ελευθερία την συμπαθώ και την εκτιμώ πολύ και αγωνιστικά και σαν συμπεριφορά, γιατί είναι πολύ ειλικρινής», είπε ο Καραγκούνιας.

Εκείνη έβαλε τα γέλια και τον κοίταξε ενώ μεγάλη συζήτηση έγινε με τον Γιώργο Λιανό και τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι ξεκίνησαν την πλάκα.

Δείτε όσα έγιναν

Tags: SURVIVOR