WEB tv Ψυχαγωγία

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Θοδωρής – Έσπασε η κατάρα του αγώνα ασυλίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Οι παίκτες αγωνίστηκαν για την ασυλία και οι Μαχητές ήταν οι ηττημένοι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημέρωσε αμέσως μετά πως εκτός από τον έναν παίκτη που θα χάσουν λόγω της αποχώρησης, θα μειωθούν αριθμητικά κατά έναν ακόμη παίκτη.

Αυτό γιατί ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο νοσοκομείο, δεν κατάφερε τελικά να αναρρώσει πλήρως καθώς το γόνατό του είναι σε άσχημη κατάσταση.

Έτσι, θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει Ελλάδα.

“Μετά το συμβούλιο δεν θα είστε έντεκα, αλλά δέκα. Ο λόγος είναι ότι πήραμε νέα από τον γιατρό που παρακολούθησε αυτές τις ημέρες τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο. Τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά, ο Θοδωρής θα πρέπει να εγκαταλείψει το παιχνίδι για ιατρικούς λόγους. Εκείνος ο μεγάλος τραυματισμός που είχε στο γόνατό του, στο παιχνίδι με το ποδόσφαιρο, τον ταλαιπωρεί ακόμα. Δεν κατάφερε δυστυχώς να αναρρώσει πλήρως, που σημαίνει ότι θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα”, είπε ο παρουσιαστής.

Χθες, η ομάδα των Μαχητών έχασε μετά από πέντε σερί νίκες το αγώνισμα της ασυλίας. Έτσι ήταν εκείνη που πήγε στο Συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει τους προτεινόμενους παίκτες προς αποχώρηση.

Την ατομική ασυλία ως η πιο πολύτιμη παίκτρια της εβδομάδας κέρδισε η Ντάρια Τουρόβνικ, ενώ το ατομικό αγώνισμα ασυλίας κέρδισε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Από την κάλπη, υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχτηκε η Φελίσια Τσαλαπάτη, ενώ η Μαρία Πανταζή και η Ροδάνθη Καπαρού-Καπαράκη ψηφίστηκαν από Κωνσταντίνος Τσεπάνη και Ντάρια Τουρόβνικ αντίστοιχα.

Πηγή: news247

Όλη η επικαιρότητα