Media

Survivor: Διάσημοι και Μαχητές έγιναν μια ομάδα και ξεσάλωσαν στα μπουζούκια [pics,vid]

Ακούστε το άρθρο

Το Survivor ολοκληρώθηκε μετά από πέντε μήνες και οι παίκτες έχουν κάθε λόγο να χαίρονται μετά τις πλούσιες εμπειρίες που απέκτησαν, συμμετέχοντας στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης. Μια μέρα μετά τον μεγάλο τελικό, Διάσημοι και Μαχητές έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, ώστε να γιορτάσουν το τέλος του παιχνιδιού και την ανάδειξη του Γιώργου Αγγελόπουλου ως νικητή. Το πάρτι ξεκίνησε στο Λαγονήσι, όπου οι παίκτες χόρεψαν κι έβγαλαν φωτογραφίες και στη συνέχεια, το κέφι άναψε ακόμη περισσότερο στο νυχτερινό κέντρο, Frangelico, που εμφανίζεται ο Χρήστος Χολίδης και ο Κώστας Μαρτάκης.

Οι παίκτες του Survivor ξεσάλωσαν και απόλαυσαν τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών. Μάλιστα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέβηκε στην σκηνή του Frangelico και τραγούδησε δίπλα στον Χρήστο Χολίδη. Δεν ήταν, όμως, μόνη της, καθώς ο Μάριος Πρίαμος χόρεψε ζεμπέκικο και ξεσήκωσε τους θαμώνες. Διάσημοι και Μαχητές δεν σταμάτησαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και να βγάζουν σέλφι και στιγμιότυπα στα social media. Σίγουρα, ο κάθε θαυμαστής του Survivor θα ζήλευε και θα ήθελε να βρισκόταν εκείνη την μέρα στα μπουζούκια.
Βέβαια, σημαντική απουσία ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ενώ βρέθηκε στο πάρτι στο Λαγονήσι, δεν ακολούθησε την μεγάλη παρέα του Survivor στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.
Δες τις φωτογραφίες:
 

 Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα