WEB tv Ψυχαγωγία

Survivor: Οι Διάσημοι θέλουν να φύγει η Σπυροπούλου [VIDEO]

Ακούστε το άρθρο

Μία άσχημη εβδομάδα είναι αυτή που διανύει η ομάδα των Διασήμων στο Survivor 2. Μετά από μία ακόμη ήττα, η ομάδα χρειάστηκε να επιλέξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση, με πρώτη να αναδεικνύεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στο συμβούλιο της Τετάρτης, ο Μιχάλης Μουρούτσος στην ουσία έδειξε την προτίμησή του αυτή τη φορά μέσω… ερωτήσεων, ρωτώντας όλα τα κορίτσια αν μία ενδεχόμενη φυγή της Κωνσταντίνας θα δυνάμωνε ή αποδυνάμωνε την ομάδα για να πάρει την απάντηση όλων, συμπεριλαμβανομένης και της Κωνσταντίνας, ότι η ομάδα θα δυνάμωνε. Εκεί όμως έκανε την έκπληξη ψηφίζοντας τον Γιάννη Δρυμωνάκο, για να αποκαλύψει όπως είπε ότι «δεν είναι κάποια κλίκα τα αγόρια».

Ο τρίτος υποψήφιος, από την ψήφο του Γιάννη Τσίλη, ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Μετά το συμβούλιο πλέον, οι Διάσημοι δηλώνουν πως επιθυμούν να είναι η Κωνσταντίνα εκείνη που θα φύγει από το παιχνίδι επιβίωσης. «Η ομάδα έχει αποδεκατιστεί το τελευταίο διάστημα…», λέει ο Στέλιος Κρητικός, ενώ η Όλγα Φαρμάκη σημειώνει: «Αγωνιστικά η Κωνσταντίνα είναι η πιο αδύναμη κι αν φύγει πραγματικά θα δυναμώσει η ομάδα γιατί θα κάνουμε διαφορετικά ματσαρίσματα»!

«Πιστεύω ότι το καλύτερο για την ομάδα στην παρούσα φάση θα ήταν να αποχωρήσει η Κωνσταντίνα», αναφέρει ο Γιάννης Τσίλης.

Από την πλευρά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέει: «Κανείς δε θέλει να χάνει. Κανείς δε θέλει να είναι βάρος και να μην προσφέρει».

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα