Ψυχαγωγία

Survivor: Η Βρισηίδα «σπάει» τη σιωπή της για τη σχέση της με τον Μαρτίκα

Τι την γοήτευσε στον φαρμακοποιό;
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν από το Survivor αποτελεί η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η influencer είναι αυτή που αποχώρησε στο επεισόδιο της Πέμπτης (9/6) και σήμερα παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, αλλά και στο ειδύλλιό της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Είμαι μια κοπέλα πολύ της σχέσης και όλοι μου οι σύντροφοι με φρόντιζαν, με πρόσεχαν, με είχαν σαν πριγκίπισσα. Με γοήτευε αυτό», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Για να κολλήσω με έναν άντρα, πρέπει να με προσέχει πολύ και ο Σπύρος άρχισε ξαφνικά να το κάνει. Αυτό που με γοήτευσε ήταν η συμπεριφορά του απέναντί μου, που είχα έναν άντρα απέναντι μου να με φροντίζει. Είναι άντρας και όχι παιδάκι. Το πάθος δεν σταμάτησε να υπάρχει, δεν έσβησε. Και είμαι σίγουρη πως τον νοιάζει που έφυγα».

Όσο για τη δήλωση που είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και την είχε κατηγορήσει ότι εκείνη του είπε πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννα Αβραμάκη, σημείωσε: «Δεν ισχύουν αυτά που είπε ο Εμμανουήλ για Άρη και Σοφιάννα. Ο Κωνσταντίνος την πήρε με πονηρή διάθεση την απάντησή μου».

Όλη η επικαιρότητα